EĞİTİM:
Şampiyonların Okulu Yine Zirvede

12 Nisan 2023 Çarşamba 18:10

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) iş birliğinde  Gebze Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen ilçe finaline; Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ,  Başkan yardımcısı Sedat ÇELİK , Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal TURAN ,Devri Alem Belgesel Program yapımcısı İsmail KAHRAMAN, Turnuva Hakem Kurulu Üyeleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun bu yıl beşincisini düzenlediği yarışmaya 25 okuldan 120 öğrenci katıldı. Mangala, Kulami, Pentago, Reversi, Q-bitz, Equilibrio, Küre olmak üzere 7 akıl ve zeka oyununun yer aldığı yarışmada, ilk ve ortaokul öğrencileri birbirlerini yenmek için kıyasıya yarıştı. Turnuva Hakem Kurulu Üyelerinin gözetiminde yapılan ilçe finali gün boyunca devam etti. Yarışma sonunda ise her kategoride birinci, ikinci ve üçüncülere ödülleri verildi. Gebze Emlak Konutları Ortaokulu Turnuva sonunda toplam 10 oyunun 8 inde birincilik alarak madalyaları topladı. Böylesine büyük bir başarıya imza attıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Gebze Emlak Konutları Okulu, Akıl ve Zeka Oyunları Eğitmeni Kemal ŞEKER 'Aslında kaybedenin olmadığı, çocukların oyununun iyileştirici gücünden yararlandıkları bir turnuva tamamladıklarını ve başta bizden desteklerini hiç esirgemeyen okul müdürümüz Harun ÖZKAN ile aylardır emek harcayan, zamanının çoğunu oyunlara çalışarak geçiren, birçok fedakarlıkta bulunan çocuklarıma ve tabii ki hep arkamızda duran, bizlere desteklerini hep hissettiren değerli velilerimize de çok teşekkür ediyorum.' dedi.
Her kategoride 1. olan öğrenciler öncelikle 3 mayıs da İzmit Muammer Dereli Fen Lisesinde gerçekleştirilecek olan 5. Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda ilçemizi temsil edecekler. Bu elemelerden sonra dereceye giren öğrenciler ilimizi temsil etmek üzere finalist olarak yarışmaya girmeye hak kazanacak. Devri Alem Belgesel yapımcısı İsmail KAHRAMAN da çocukların heyecanına ortak olup gazetemizin sayfasından canlı yayın yaptı. 

https://fb.watch/jSuv89V4jy/

İlkokul Kategorisinde İlçe Birincileri

Equilibrio Gebze Birincisi:  Eylül BAYAV    /  
Gebze Emlak Konutları İlkokulu

Mangala Oyunu Gebze Birincisi: Zehra Yağmur KARTAV/
Gebze Emlak Konutları İlkokulu

Küre Oyunu Gebze Birincisi:  Ömür Aras ÖZTÜRK/  
Gebze Emlak Konutları İlkokulu

Pentago Gebze Birincisi: Melisa ÇAKAR  /  
Gebze Emlak Konutları İlkokulu

Q- Bitz Gebze Birincisi: İdil Melek KARABULAK/
Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu

Ortaokul Kategorisinde İlçe Birincileri

Kulami Gebze Birincisi: Ceyda ÇAKICI /
Gebze Emlak Konutları  Ortaokulu

Küre Gebze Birincisi: Nisanur DİLSİZ /
Gebze Emlak Konutları  Ortaokulu

Mangala Gebze Birincisi: Emrah Tuna KÜPELİ /  
Mustafa Üstündağ Ortaokulu

Reversi Gebze Birincisi:  Asım Eymen KESİM /
Gebze Emlak Konutları Ortaokulu

Pentago Gebze Birincisi: Elif BİTGEN /
Gebze Emlak Konutları Ortaokulu




























banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gençler, Üniversite Sınavına Kitap Kahvelerde...
Çayırova'ya kazandırılan kitap kahveler, üniversite sınavına hazırlanan gençleri ağırlıyor.

Haberi Oku