EKONOMİ:
GOSB, eğitime sahip çıktı!

25 Kasım 2015 Çarşamba 13:19

 GOSB Tadım Jale Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sıklıkla yapılması gereken ancak ekipman eksikliği nedeniyle kısıtlı sürelerde yapılabilen atölye dersleri için malzeme ve cihaz desteğini GOSB’da bulunan firmalar tarafından karşılandı.
AROMSA’YA TEKNİK GEZİ
Gıda Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin, atölye derslerinde, günümüz teknolojisine uygun ve sanayide tercih edilen ekipmanları kullanmalarının sağlanması için kurulan yeni atölyede gereksinim duyulan cihaz ve malzemeler, Aromsa Besin Aroma ve Katkı Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.’nin katkılarıyla temin edildi. Aromsa firması tarafından temin edilen inkübatör, yağ ekstraksiyon ve santrifüj cihazları ile çeşitli cam malzeme ve kimyasalların okula teslimi gerçekleştirildi. Önümüzdeki süreçte, temin edilen cihazların kullanımı için branş öğretmenlerinin katılacağı bir eğitim programı düzenlenmesi, öğrenciler için de Aromsa firmasına üretim tesislerine teknik gezi yapılması planlanıyor.
SİEMENS’TEN ELEKTRİK DESTEĞİ!
Elektrik Elektronik Bölümü atölyesi için de Siemens San. ve Tic. A.Ş. tarafından destek sunuldu. Siemens tarafından karşılanan kontaktör, termik röle, zaman rölesi gibi cihazlar sayesinde, çoğunlukla teorik olarak gerçekleştirilen eğitim ortamı atölye ortamına taşınmış oldu. Sanayinin ihtiyacı olan, nitelikli ara eleman yetiştirilmesi hedefine yönelik olarak sundukları katkılardan dolayı katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku