GAZETEMİZİN 39.YAŞINA GİRMENİN  MUTLULUĞUNU TÜM OKURLARIMIZ İLE PAYLAŞIYORUZ

24 Mart 2023 Cuma 14:04

GAZETEMİZ VE DEVRİ ALEM BEKGESEL ARŞİVİ ANADOLU BASIN TARİHİNE IŞIK TUTUYOR
39 YAŞINA GİRERKEN
Gazetemizin kuruluş yıl dönümü dolayısı İle bugün sizlere gazetemizin 40 yıla yaklaşan arşivini kamuoyu İle paylaştığımızı bildirmek üzere kaleme aldığım yazıyı paylaşmak istiyorum.
Bugün tarihler 25 Mart 2023 gazetemizin kuruluşu üzerinden onlarca yıl geçti. Her 25 Mart tarihi beni duygulandırır ve heyecanlanırım.
Geçmiş yıllar belgesel sinema şeridi gibi gözlerimin önünden geçer ve geçmişi hatırlarım.
25 Mart 1985’ten günümüze göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçen tarih, kültür ve hizmet dolu onlarca yıl…
Araştırmacı gazeteci ve Devri alem belgesel program yapımcısı ve yönetmeni olarak ulusal ve bölgesel tv kanallarında en çok belgesel programı yayınlanan gazeteci olmamıza rağmen Gebze’den hiç kopmadım.
Gazete sayfaları ile geride kalan gazetecilik yıllarımız , ve hergün bir birinden önemli haber yazı makele belgesel ve tv programları ile tarihe not düşülüp, zamana noterlik yapılan koca bir ömür… Basın yayın ve medya tarihine adanmış yarım asırlık koca bir hayat..
Kendisiyle büyüdüğümüz, doya doya yaşadığımız Gebze… Sadece Gebze değil elbette. Türkiye ve dünyayı da adım adım dolaşarak çektiğimiz Devr-i Alem belgesel televizyon programlarının fotoğraf kareleri ve araştırma yazıları ile Türk-İslam kültür ve medeniyet coğrafyamıza manşet manşet, sütun sütun hizmet ettiğimiz www.gebzegazetesi.com ve www.devrialem.tv Arşivlerimizin yer aldığı İLİM KÜLTÜR VE TARİH ARAŞTIRMALARI MERKEZİ www.iktav.com KÜTÜPHANEMİZ KÜLTÜR VE MEDENİYET TARİHİMİZİN HİZMETİNDE





banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Taşköprü Kültür Evi'nde Çalışmalar Sürüyor
Körfez Belediyesi'nin Taşköprü kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak...

Haberi Oku