Kocaeli Valiliği Halk ile Buluşmaya Devam Ediyor

22 Şubat 2022 Salı 12:38

 Gönülden Gönüle Ziyaretleri Kararlılıkla Devam Ediyor

Valimiz Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor. 

 
Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımız, ilimiz genelinde yaptıkları hane ziyaretlerine bugün de Dilovası ve Derince ilçemizde devam ederek 20 aileyle hemhal oldular, gönül köprüleri kurdular. Ziyaretleri sırasında rastladıkları vatandaşlarımızla sohbet edip, çocuklara hediyeler vererek onları sevindirmeyi de ihmal etmediler.

 

Dilovası İlçemizde Ziyaretler Gerçekleştirildi

 

Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan ve görev yaptığı her yerde başarı ile uyguladığı Gönülden Gönüle projesi kapsamında, bugün Dilovası ilçemizde ikamet eden 1 Şehit ailesi ile 9 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti. 

 

Şehidimizin Emanetleri ve İhtiyaç Sahibi Aileler Ziyaret Edildi

 

 

Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy daha sonra Dilovası ilçemizin farklı mahallerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 9 aileyi ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi, durumlarını yerinde gözlemledi.

 

Derince İlçemizde Ziyaretler Gerçekleştirildi

 

Derince ilçemizde ikamet eden 10 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Ali Ada, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Ali Ada, yapılması gerekenler noktasında gereken ne varsa yapacaklarını belirterek ziyaretlerini sonlandırdı.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

İzmit Belediyesinde Kimseye Özel Araç Tahsis...
İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada, "araç havuzu" sistemi ile israfın önüne geçileceği belirtilerek,...

Haberi Oku