GÜNDEM:
153 ile

19 Aralık 2018 Çarşamba 12:27

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara en kısa sürede, en iyi hizmeti sunabilmek ve vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldırarak, iletişimi güçlendirmek amacıyla kurduğu Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi, düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı. Programda söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ‘’153 Çağrı Merkezi’ni arayın, bağlanın, yazın, gönderin; Kocaeli’yi birlikte yönetelim’’ dedi.

 

Şehrin Sesine Kulak Kesildik


Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli için en iyisinin, en güzelinin peşindeyiz. Ailemizin her ferdinden, huzurundan, rahatından, konforundan, ulaşımından, sağlıklı yaşamasından kısaca her şeyinden biz sorumluyuz. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ni de Kocaeli’yi daha ileri taşımak, insanımıza değer vermek, şehrin sesine kulak kesilmek, her zaman irtibatta olmak için geliştirdik’’ ifadesini kullandı.

 

Akıllı Şehir Yönetimi


Büyükşehir 153’ün bir şikâyet merkezi değil; bir çözüm merkezi, ortak yönetim platformu olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir 153’te toplanan veriler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir Yönetimi’nin altlığını oluşturacak. Sisteme girilen her veri, her bilgi, her öneri; bazen bir çözüme, bazen bir projeye, bazen de bir politikaya dönüşecek.”dedi.

 

Kaliteli, Hızlı ve Güvenli

Katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışına sahip Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi; “kalite, şeffaflık, adalet, hız, etkili iletişim, samimiyet, güven ve gizlilik" gibi değerleri de ön planda tutuyor. Vatandaşlarına, ‘’Arayın, bağlanın, gönderin, Kocaeli’yi birlikte yönetelim’’ sözleriyle seslenen Büyükşehir, hayata geçirdiği 153 Çağrı Merkezi’nde güçlü, bütünleşik, samimi ve kesintisiz iletişimi odaklıyor. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ne, her türlü talep ve öneri için 153 numaralı hattın yanı sıra web sitesi www.buyuksehir153.com, iletişim merkezlerinde yüz yüze ve mobil cihazlardan(IOS&Android) ulaşılabiliyor.

 

Merkez için ferah ve modern bir yer oluşturuldu

Binanın doğu bölümündeki geniş kısım çağrı merkezi olarak düzenlenirken, fuaye kısmına ilave asma kat inşa edildi. Yeni oluşan kısımda bay-bayan mescit, bay-bayan wc, dinlenme alanı ve ısıtma merkezi kuruldu. Çağrı merkezi alanında ise bölme panellerle bilgi işlem, sosyal medya, dijital medya, vardiya planlama, revir, görüntülü çağrı, psikolog, arşiv, toplantı odası, kalite yönetim ve süpervizör birimleri bulunuyor.

 

Tüm Hizmetler Tek Bir Numarada

153 Çağrı Merkezi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerini tek bir numara üzerinde topluyor. Çağrı merkezinde 90 kişilik ekip 7/24 hizmet veriyor. 153 Çağrı Merkezi’ne ulaşan vatandaşların talepleri alınarak, personel tarafından ilgili birimlere aktarılıyor. Başvuru yapılan birimden gelen cevaplar ise vatandaşa iletiliyor.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku