GÜNDEM:
Alişan Kapaklıkaya Darıcalılarla Buluştu

22 Mart 2022 Salı 15:31

 Darıca Belediyesi, 21 Mart Pazartesi günü açılışı yapılan ve 9 gün sürecek 2. Darıca Kitap Fuarı kapsamında pek çok yazarı ilçe halkıyla buluşturacak. Bu etkinlikler kapsamında fuar açılışı sonrası Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya, Kapalı Pazar alanında alanında okuyucuları ile imza gününde bir araya geldi.

ÖNCE İMZA GÜNÜ SONRA SÖYLEŞİ

Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Kapaklıkaya, aynı günün akşamı ise Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezinde  “Kendini Yeniden Başlat” isimli seminer ile ilçe halkının karşısına çıktı. Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya, salonu dolduran vatandaşlara yönelik unutulmaz bir sunum gerçekleştirirken verdiği örneklerle süslediği konuşmasında hem eğlendirdi hem hüzünlendirdi.

DARICA KÜLTÜR SANAT ŞEHRİ OLACAK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da salonu dolduran vatandaşlara selamlama konuşması yaparak Yazar Alişan Kapaklıkaya’ya teşekkür etti. Darıca’nın kültür sanat şehri olması adına çalışmaların devam ettiğini ve kitap fuarını önemsediklerini kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, kitap fuarını geleneksel hale getirerek her yıl düzenleyeceklerini belirtti. Başkan Muzaffer Bıyık, daha sonra Alişan Kapaklıkaya’ya günün anısına hediye takdiminde bulundu.





banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Gebze Huzurevi sakinlerinden Fatma Özer (70) ile Ekrem Şimşek (70) dünya evine girdi. İkinci baharlarını...

Haberi Oku