GÜNDEM:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 40 çeşit üründe indirime gidiyoruz, zincir marketler de kendilerini buna göre ayarlayacak

13 Ağustos 2022 Cumartesi 18:20

 Erdoğan'ın açıklamaları:

Dünkü depremden dolayı Çorumlu kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dünyanın merkezi Çorum'da tekrar yüz yüze sizlerle birlikte olmanın memnuniyeti içindeyim. Çorum'a olan bir şükran borcumu ifade etmek istiyorum. 2019 seçimleri öncesinde 12 Şubat'ta bize verdiğiniz söze sahip çıktığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. O gün ayaza rağmen meydanlara sığmamıştık.

Biliyorum yine birileri çıkacak şu sevdaya çamur atmaya kalkacak. Kapalı otel salonlarını dahi dolduramayanlar meydanlardan taşan sevgi selini hafife alacaklar. Varsın onlar bizim birbirimizi Allah için sevmemizin sırrına eremesinler. Bizim nasıl bir millet aşkı içinde olduğumuzu anlayamasınlar, onlar bizim bu yola başımızı, canımızı koyduğumuzu idrak edemesinler. Biz kalbi nasır tutmuş gafillere rağmen muhabbetimizi güçlendireceğiz.

Şu anda Çorum ikinci ligde. İkinci lig Çorum'a yakışmaz. Çorum'dan geçen herkesi heybetiyle selamlayan stadyumun şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bizde laf yok, iş var iş.

Yarın partimizin kuruluşunun 21. yıl dönümüne ulaşacağız. Pazartesi günü Ankara'da farklı bir şekilde, şanımıza şerefimize uygun şekilde idrak edeceğiz. Şurada bir poster görüyorum, altılı masa menüsü diyorlar. Herhalde bu menüyü görmüşsünüzdür. Yalan çorbası, koltuk kebabı, kandil dolması, laf salatası, selo kahvaltısı var, Washington portakalı var. Ye yiyebildiğin kadar.

Yeri geliyor Ukrayna'dayız, yeri geliyor Rusya'dayız. Niye? Biz Türkiye'yiz. Sınırlarımız içinde terör örgütlerine nefes aldırmadığımız gibi, sınırlarımız dışında da teröristlerin tepelerine tepelerine biniyoruz. Bunu da başkalarının emanet silahları ile değil, yerli milli helikopterlerle, SİHA'larla yapıyoruz. Diplomaside Türkiye'nin konumunu güçlendirdik. Hadiseleri tribünden seyretmek yerine, krizlere müdahil oluyor, savaşan tarafları dahi aynı zeminde buluşturabiliyoruz. Avrupalılar kışı nasıl geçireceğiz diye düşünürken biz şimdiden stratejik çalışmalar yürütüyoruz. Boru hattı projeleri ile ülkemizi doğu ile batı arasında en önemli enerji köprülerinden birine dönüştürdük. Şu anda 4 tane sondaj gemimiz var. 2 tane sismik araştırma gemimiz var. 6 gemimizle Akdeniz'de, Karadeniz'de arama tarama yapıyoruz. İnşallah doğalgazı çıkarttığımız andan itibaren, bu ülke bambaşka olacak. Halkımıza bunun yansıması da şüphesiz ki farklı olacak. Abdülhamid Han'ın da ülkemize güzel haberler vereceğine inanıyorum. Enerjide de Türkiye'yi çok farklı bir konuma taşıyacağız. Yiğitler, hayattaki hemen her şey gibi, ülkeye ve millete hizmet de nasip işidir.

Kalan 10 ayda, ana kademe, kadın kolları, gençler gece gündüz çalışmaya var mıyız? Çalmadık kapı bırakmayacağız. İnşallah Çorum'da sandıklar birer birer patlayacak. İnsanlık son asrın en ağır ekonomik fırtınalarından birini yaşıyor. Şimdi koyun kuzuda yüzde 25 indirim yaptık, büyükbaşta da pazartesinden itibaren yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. 40 çeşit üründe, Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi manada indirime gidiyoruz. Alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Piyasaları böylece daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler vs onlar da kendilerini buna göre ayarlayacak. CHP ve şürekası bırakın Türkiye'nin kazanımlarını engellemeyi, bundan sonra arkadan nal toplayacaklar. Türkiye'nin çıkarlarını gözetmekten başka bu iktidarın bir derdi yok. Bay Kemal, Sayın Baykal'ı bir gece kasetle devirerek gelmedi mi, şimdi ise koltuktan kalkamıyor. Kasetle genel başkan olunan bir partinin vekil adaylarını hangi kriterle belirlediği kendileri tarafından ikrar edilmeye başlandı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku