banner1001
GÜNDEM:
Darıca'da sosyal tesisler artık daha sağlıklı

21 Haziran 2020 Pazar 14:30

Koronavirüs tedbirleri kapsamında örnek çalışmalara imza atan Darıca Belediyesi, yenilenen yüzüyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sosyal tesisler için Sağlıklı İşyeri Sertifikası aldı.

Darıca Belediyesi’ne bağlı sosyal tesisler, UDDER ve SİSDER işbirliği ile hazırlanan “Sağlıklı İşyeri Programı” çerçevesinde koronavirüs sürecinde uygulanacak COVİD 19 ve Hijyen uygulamaları değerlendirme kriterleri kapsamında istenilen koşulları yerine getirdiği için Sağlıklı İşyeri Belgesi’ni almaya hak kazandı. Darıca Belediyesi sosyal tesislerine verilen sağlıklı işyeri belgesini UDDER ve SİSDER yetkilileri Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teslim ettiler. Her koşulu yerine getiren Darıca Belediyesi’ne bağlı Deniz Köşkü Restoran, Seyir Tepesi Kafe, Dudayev Kafe ve Balyonoz Kafe, artık sağlıklı işyeri belgesi ile vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

BIYIK: “VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN”

Yenilenen ve modern hale gelen sosyal tesislerin sağlıklı işyeri belgesi almasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında Darıca’da vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için her türlü tedbiri aldık almaya da devam ediyoruz. Sosyal tesislerimizi de normalleşme süreciyle birlikte gerekli her türlü önlemi alarak hizmete açtık. Modern bir hale getirdiğimiz ve yenilediğimiz sosyal tesislerimiz bakanlığın belirlediği her koşulu yerine getirerek Sağlıklı İşyeri Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Sosyal tesislerimizde gönül rahatlığıyla vakit geçirebilirler. Biz onların sağlığı ve huzuru için her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. Ancak buradan vatandaşlarımıza bir kez daha seslenmek istiyorum. Lütfen maske ve sosyal mesafe kuralına uymaya devam edelim” diye konuştu.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KEDFE iftarında kent protokolü buluştu
KEDFE tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘1001 Hatim Dua ve İftar Programı’ kent protokolünü bir...

Haberi Oku