banner1001
GÜNDEM:
Dilovası Eynerce Kavşağı yeşillendiriliyor

21 Haziran 2020 Pazar 14:41

Kentteki ana arterleri akıcı hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ayrıca şehirdeki ana yol ve caddeleri yeşillendirerek modern bir görünüme kavuşturuyor. Bu kapsamda Dilovası Eynerce Kavşağı ile Yavuz Sultan Selim Caddesi arası bağlantı yolu çalışması sonrası ortaya çıkan 15 bin metrekarelik yeşil alanda Park Bahçeler Daire Başkanlığınca tüm alana bitkisel toprak serildi ve otomatik sulama sistemi imalatına başlandı.

 

GÜRÜLTÜ VE TOZ PERDESİ GÖREVİ GÖRECEK

Peyzaj çalışmaları başlanan 15 bin metrekare alana bitkisel toprak serildi. Yapılan çalışmalar kapsamında Dilovası Eynerce Kavşağı ile Yavuz Sultan Selim Caddesi arası bağlantı yolu çalışması sonrası ortaya çıkan boş alanlara tozu ve gürültüyü engellemek amacıyla 650 adet Cupressocyparis Goldrider ağacı dikimine başlandı.

 

BOŞ ALANLAR YEŞİLLENDİRİLİYOR

Doğaya ve yeşile büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin boş alanlarını da yeşillendiriyor. Şehir içerisindeki ana yol ve caddelerin yan kısımlarındaki boş alanlar yeşillendirilerek modern görünüme kavuşturuluyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.










banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Milyonluk liman kazasının ardından kıyıya...
Evyapport liman işletmesinde konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vince çarparak devirmesinin ardından...

Haberi Oku