banner1001
GÜNDEM:
Eşinden yadigar saatini kaybetti en güzel babalar gününü yaşadı

21 Haziran 2020 Pazar 14:15

Kaybettiği eşinin yokluğunda çocuklarına hem anne hem babalık yapan Kadir Kırklar (82), eşinden hediye kalan 40 yıllık saatini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüste unuttu. Saatini kaybettiği için çok üzülen Kırklar’ı sevindiren kişi de yüzde 90 engelli kızı Necibe oldu. Babasının çok üzüldüğünü gören Necibe Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ni arayarak saatin bulunmasını sağladı. 40 yıllık saatini bularak kızı tarafından en güzel Babalar Günü hediyesine kavuşan Kadir Amca, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan da çiçek ve ‘Babalar Günü’ mesajı alarak iki mutluluk birden yaşadı.

 

40 YILDIR GÖZÜ GİBİ BAKTIĞI SAATİNİ UNUTTU

82 yaşında 2 çocuk babası Kadir Kırklar isimli vatandaş, 19 Haziran 2020 Cuma günü saat 12.00 sularında 135 numaralı hattı kullandığı esnada eşinden hediye olan 40 yıllık saatini otobüste unuttu. Çok sevdiği ve 40 yıldır gözü gibi baktığı saati kaybetmenin hüznünü yaşayan Kırklar’ın yardımına ise %90 engelli kızı Necibe yetişti ve babasına en güzel babalar günü hediyesini verdi. Babasının çok üzüldüğünü gören Necibe Kırklar, Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi ile irtibata geçerek babasının saatinin nerede ve ne zaman kaybolduğunu belirterek yardım istedi.

 

YÜZDE 90 ENGELLİ KIZI SAATİNİ BULDURDU

Konuştuğu 153 personeli de hemen 135 numaralı hattın bağlı olduğu otobüs garajı UlaşımPark Körfez garajı ile iletişime geçti. Vardiya amirliği ile yapılan konuşma neticesinde kayıp eşya deposunda saat kontrol edildi ve doğrulama sağlandı. UlaşımPark yetkilileri saati bulduklarının müjdesini yüzde 90 engelli Necibe Hanım’a iletti. Necibe Hanım da sevinçle babasının babalar gününü 40 yıllık saatini bularak kutladı.

 

HEM KIZINDAN HEM DE BAŞKANDAN EN GÜZEL HEDİYEYİ ALDI

Daha sonra Körfez garajından UlaşımPark personeli, Kadir Kırklar’ın evine saati teslim etmeye gitti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın da baba için bir çiçek ve Kadir Kırklar’ın babalar gününü kutlayan bir mesaj yolladı. Personel, Başkan’dan gelen çiçeği ve kaybettiğini sandığı saatini Kırklar’a takdim etti.

 

EN ANLAMLI BABALAR GÜNÜ HEDİYESİNİ ALDI

Eşinden hediye olan saatine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Kadir Amca, bu mutluluğu yaşatan kızına, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’a ve yetkililere teşekkür etti. Kadir amca aldığı bu hediye ile hayatının en anlamlı babalar günü hediyesini almış oldu.

 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KEDFE iftarında kent protokolü buluştu
KEDFE tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘1001 Hatim Dua ve İftar Programı’ kent protokolünü bir...

Haberi Oku