banner1001
GÜNDEM:
Gazetecilerle Gebze'de  Kültür Turu

20 Haziran 2020 Cumartesi 17:20

22 ayrı  ilden Gebze’ye gelen gazetecilere Gebze’nin tarihi ve turistlik yerlerini gezdirmem için Belediye Başkanı Zinnur Bey’den gelen isteği kabul ederek gazetecilere Gebze bölgesini gezdirip, bilgi verdim. Gazeteci arkadaşlarla sohbet edip Dernek Başkanı Ahmet Bey, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Bey ve Medeniyet  Üniversitesi Rektörü Gülfettin Bey’e İktav Belgesel Yayıncılık olarak hazırladığımız www.iktav.com  kitaplarımızdan hediye ettik. 

MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Işıkdağ yaptığı selamlama konuşmasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Proje ile ilgili şu bilgileri verdi 

...” Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD) Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlediği ‘Kültür Sanat Gazeteciliği Eğitimi Programı’ kapsamında 4 günlük eğitim ile İstanbul ve Kocaeli illerinin bazı ilçelerini, tarihi bölgeleri, müze ve camileri gezileri Anadolu’nun 22 ilinden gelen gazeteciler ile toplamda 60 yerel ve yaygın basın mensubunu kültür sanat eğitimi ile birlikte kültür gezisi ve ziyaretler gerçekleştirdi. Güne 1.5 saat eğitimle başlayan program İstanbul’un tarihi mekanlarını ve bazı belediyeler ziyaret edilerek bilgiler  edinildi. Programın son gününde Türk Milleti için ayrı bir öneme sahip Kocaeli’nin tarihi ve şirin ilçe olan Gebze belediyesinin misafiri olmaktan mutlu olduk .” dedi 
Toplantı da İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Gülfettin Çelik yaptığı kısa selamlama konuşmasında gazeteciliğin önemine değindi.
SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sizleri kentimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gazetecilik, yazarlık çok kutsal ve bir o kadar da önemli bir meslek. Sizler topluma yön veren insanlarsınız. Bu anlamda sorumluluğunuz oldukça fazla. Sizlere mesleğinizde başarılar diliyorum lütfen Anadolu insanına bizlerin selamlarını iletin. Her zaman sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.” ifadelerini kullandı. 
Gebze Gazetesi olarak canlı yayın yaptık
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Bey, Medeniyet Üniversitesi Rektörü ve Dernek Başkanının konuşmalarını Gebze Gazetesi ve Devrialem TV olarak canlı yayınladık. 
Anadolu’nun 20 ayrı ilinden gelen gazeteci heyete Gebze Belediyesi ev sahipliğinde, değerli arkadaşım belediye görevlisi Ramazan Bey’le birlikte Gebze’nin tarihi yerlerini gezdirip, bilgiler verdik.
Gazeteci arkadaşları, Eskihisar Osman Hamdi Müzesi, Eskihisar Kalesi, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi ve son olarak Hünkar Çayırı’nda gezdirip www.devrialem.tv ve www.gebzegazetesi.com olarak canlı yayın yaptık. 
Eskihisar Kalesi’nden canlı yayın 
Hünkar Çayırı’nda canlı yayın 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sanayi Tüpü Faciasında Fabrikanın Yönetim...
Gebze ilçesinde ham beton üretimi yapılan Kar Group'ta sanayi tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden...

Haberi Oku