GÜNDEM:
GTÜ, Sanayi ile iş birliği yapıyor!

24 Ağustos 2015 Pazartesi 11:06

 Türkiye’de Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla kurulan ilk üniversite olma özelliğini taşıyan Gebze Teknik Üniversitesi her geçen gün bölgemizde bulunan özel ve kamu kurumları ile kaynaşmaya devam ediyor. 
REYSAŞ İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTİYOR
Göreve geldiği günden bu yana her kesimden takdir toplayan rektör Prof. Dr. Haluk Görgün başkanlığındaki heyet, Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven’i ziyaret etti. Rektör Görgün’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Babür Özçelik, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Sadıkoğlu, Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Abdurrahman Akyol ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Müdürü Fatih AL eşlik etti. Ziyarette lojistik sektörünün ülkemizdeki önemi, ihtiyaçları ve sorunları dile getirildi. Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, GTÜ'nün bölgede çok önemli bir aktör olduğunu belirterek şirket olarak eğitime önem verdiklerini ve bu noktada GTÜ ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını vurguladı.
SANAYİDE EĞİTİM ÖNEMLİ
Ziyaretin ardından Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven'e üniversite adına hediye takdim etti. Döven’e misafirperverliği için teşekkür eden Rektör, “Sanayi’de eğitim önemli” Dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku