GÜNDEM:
Ramada 2017'ye Hazır

17 Aralık 2016 Cumartesi 16:59

Dün gazetemize bir nezaket  ziyareti gerçekleştiren Ramada Plaza Satış-Pazarlama Müdür Yardımcısı Ozan Sarıgül ve Kurumsal Satış Yetkilisi Fırat Başlar, firmanın 2017 yılında ki beklentileri ve yeni yıl programı hakkında bilgiler verdiler.

 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yunus Kahraman ve Ekonomi-Sanayi Haber Sorumlusu Kamil Uzunmehmet’le görüşen firma satış-pazarlama müdür yardımcısı Ozan Sarıgül, Ramada Plaza isminin artık bölgede bilinir bir marka olduğunun altını çizerek, “ Bölge insanımız, sanayicimiz, STK temsilcileri artık güvenle gidebilecekleri, konaklayabilecekleri bir otelleri olduğunu artık iyi biliyor. Kurumsallaşma adına önemli bir noktaya geldik. Bünyemiz de yer alan Lotus SPA Merkezi’nin işletmeciliğini de artık biz yapıyoruz. Bu manada misafirlerimizi SPU Hizmetlerinden ve her türlü aktivitelerden çok daha

Düzenli ve faydalı biçimde yararlandırmayı hedefliyoruz” dedi.


YILBAŞI PROGRAMI ÇOK RENKLİ


Her yıl düzenledikleri Yeni Yıl kutlamalarının bu yıl da çok daha eğlenceli ve ses getirici olacağını söyleyen Sarıgül, “ Yeni yıl gala yemeğimiz bu yıl da Ufuk Çakır ve orkestrası eşliğinde Diamond Balo Salonu’nda olacak. 19.30’da başlayacak programımız Ufuk Çakır’ın canlı performansı, bayan vokaller ve çeşitli sanatçıların performansı ile devam edecek. BU yıl misafirlerimizi Konaklamalı ve Konaklamasız + Gala Yemeği olmak üzere iki ayrı paket olarak ağırlamak istiyoruz. Menü kalitesi ve içerik olarak son derece zengin olan programımız da davetlilerin rahat etmeleri ve keyifli bir yılbaşı geçirmeleri için her türlü imkanı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
MisafirRamadaProgram
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku