GÜNDEM:
Vizesiz Balkan Turu Nasıl Yapılır?

17 Ağustos 2022 Çarşamba 15:52

 Balkan turları ile yeni deneyimler kazanmak istiyorsanız bu yazımızda gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

Hem vize olmasın, hem uygun fiyatlı uçak bileti olsun, hem de yakın birkaç ülkeyi görebileyim diye düşünüyorsanız Balkanlar'a rotanızı çevirebilirsiniz. Tiran başlangıcı ve Saraybosna dönüştü vizesiz Balkanlar rotası otantikliğini koruyan kasabaları sayesinde kendinizi Anadolu çarşılarında hissederek Orta Çağ'da kalmış yapılarının yanı sıra dünyanın en güzel koyları ile doğa harikası yerleri keşfedebilirsiniz. 

Balkanlar için gezi planı yapmayı düşünüyorsanız vize istemeden kesintisiz gezebileceğiniz çok sayıda şehir bulabilirsiniz. Hal böyle olunca ister istemez pek çok yeri aynı anda gidip görmek isteyebilirsiniz. Bunun için gezi sürenizi her zamankinden fazla yaparak kendinize uygun bir tatil planı yapabilirsiniz.

Tiran

Keşif açısından tam bir tatil hazinesi olan üstelik uygun fiyatlı seçenekler sunan Tiran’a giderek olağanüstü kumsallarında ve misafirperver insanlarıyla iç içe güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

Bosna Hersek Saraybosna

Geçmişte yaşadığı acı dolu hatıralarının izlerini hala canlı tutan Saraybosna, kültürel eserleri, Osmanlı motiflerini süslediği sokakları ve birbirinden lezzetli yemekleri ile vizesiz muhteşem bir tatil yapabilirsiniz.

Sırbistan Belgrad

Farklı kültürlerin bir arada yaşadığı Belgrad'ı Balkan gezi listenize ekleyerek buram buram Doğu Avrupa havasını içinizde hissedebilirsiniz. Gece hayatı ile ünlü olan Belgrad’ın sunduğu uygun fiyatlı konaklama seçenekleri ile farklı deneyimler yaşayabilirsiniz.

Makedonya Ohrid

Makedonya'nın en popüler tatil destinasyonlarından biri olan Ohrid, Üsküp'e üç buçuk saatlik uzaklıkta bulunuyor. Ohrid Gölü'ne giderek şehrin doğal güzelliklerine tanık olup keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Vizesiz Balkan turları hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için

https://www.tatileksper.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku