GÜNDEM:
Yeşil Kocaeli kapatıldı

10 Aralık 2016 Cumartesi 11:36

 Güngör Arslan'ın sahibi olduğu www.yesilkocaeli.com.tr adresli internet sitesi hakkında Kocaeli 1. Sulh Ceza Hakimliği’nin verdiği karara istinaden kapatma kararı alındı. Akşam saatlerinden itibaren siteye ulaşım engellendi.


Mahkeme kararı Bilgi Teknolojileri kurumuna gönderildi ve siteye erişim engellendi. Ancak siteye erişim engellenmesi sırasında Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Yavuz adına 6 yıldır kayıtlı olan www.yesilkocaeli.com yazılınca Arslan'ın sahibi olduğu tr uzantılı site kapatılmamış oldu.



Yanlış internet sitesinin kapatıldığını fark eden Mahkeme yeniden Bilgi Teknolojileri kurumuna yazı yazarak kararı düzeltti. Bu kararın ardından Bizim Kocaeli'nin ardından Yeşil Kocaeli isimli haber siteside kapatıldı. 



Bilindiği üzere daha önce Güngör Arslan'ın sahibi olduğu Bizim Kocaeli Gazetesi KHK kapsamında kapatılarak tüm malvarlığına el konulmuş ve kendisi de gözaltına alınmıştı. Arslan 29 gün süren ifade sürecinin ardından adliyeye sevkedilmiş ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku