banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Gebze'de Feci Kaza:1 Ölü, çok sayıda yaralı var

30 Ocak 2017 Pazartesi 15:01

 D-100 Karayolunda meydana gelen zincirleme kazada 1 Kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Gebze D-100 karayolunda can pazarı yaşanırken, olay yerin çok sayıda İtfaiye ve ambulans sevk edildi. Edinilen bilgiye göre kaza saat 13.00 sıralarında meydana geldi. D 100 karayolu İstanbul istikametinde seyreden ve Freni patladığı iddia edilen 41 L 3269 plakalı bir kamyonun Safaş fabrikası mevkinde duramayarak önünde seyreden araçları adeta biçtiği ileri sürüldü. 12 aracın karıştığı kazada 1 Kişi hayatını kaybederken, en az 10 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza sonrası çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine sevk edildi. D-100 Karayolu İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, ekipler yaralıları kurtarmak için çalışma yapıyor. Çok sayıda aracın pert olduğu öğrenildi.









banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
İrfan turan 7 yıl önce

Kamyonların tonajları fazla kılıfına uyduruyorlar sonra firen boşaldı Denizli köyü içine bir kamera yerleştirip bi izlemenizi rica ederim okul önünde öğrenciler varken hele okul onu karayolları 50 yazmış çok kasis yok mollafenarı balçık kaşısın var ve hızı 30 Denizli köyü rampaymış kasis olmazmış ondan sürat 50 bir vatandaş olarak bir çocuk ezilmesin diye yetkililere bizzat gittim sonuç yok bunuda bir vidyolu haber yaparsanız sevinirim iyi günler kolay gelsin

Misafir Avatar
gülşen özmen 7 yıl önce

işim gereği sürekli yollardayım ve bu istikameti çok kullanıyorum.son zamanlarda kamyon kazaları çok yaşanıyor rutin bakımlarının sıklatırılması konusu çok önemli ayrıca kamyonların her şeridi binek araç gibi işgal etmeleri ayrıca risk teşkil ediyor.trafikte kamyonların kontrolünün sıklaştırılmasını istiyorum.
kazada ölen kişinin yakınlarına başsağlığı diliyorum rabbim sabır versin yaralılara da acil şifa

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

SEZER, “ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109.YILI KUTLU...
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajda, “18 Mart Şehitleri Anma Günü...

Haberi Oku