İLÇE HABERLERİ:
Karaosmanoğlu, Çayırova Tıp Merkezi'nde

06 Kasım 2018 Salı 11:53

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Özel Derman Tıp Merkezi’ni ziyaret

etti. Tıp Merkezi Müdürü Necla Cömert’ten verilen hizmetler hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, diyabet başta olmak üzere obezite, kalp damar hastalıkları gibi toplum sağlığını tehdit eden kronik hastalıkların önlenmesi, kontrolü ve yönetilmesi için kent genelinde sorumluluk aldıklarını dile getirdi. Sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı bir kent için üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ziyaret sonrası yaptığı açıklamada dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Birçok alanda olduğu gibi sağlıkta da ülkemize büyük dönüşümler yaşatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükran borçluyuz” dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN SOSYAL PROJE ÜRETİM MERKEZİ GİBİ ÇALIŞIYOR”

Okullarımızı, şehirlerimizi, sokaklarımızı, eğitim materyallerini yeniden düzenleyerek, yeniden inşa ederek sağlıklı bir toplumu inşa etmede vazgeçmeden, yılmadan, yorulmadan çalıştıklarını da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli adeta, Türkiye’nin sosyal proje üretim merkezi gibi çalışıyor. Kocaeli, yaşanabilir şehircilik anlayışıyla da gündemdedir. Toprağımıza, havamıza ve yeşilimize gösterdiğimiz duyarlılıkta örneğiz. Çocuklarımıza spor yapmanın, gençlerimize sağlıklı bir yaşamın önemini her platformda anlatıyoruz. Kadınlarımızın spor yapması için de gerekli tüm adımları atıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“SAĞLIK SEKTÖRÜNDE YERLİLEŞME ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün de eşlik ettiği ziyaret sonra yaptığı açıklamada “Sağlık sektöründe yerlileşmeyi ve millileşmeyi sağlamış olmanın önemini asla azımsayamayız. Toplumların sağlıklı yaşaması ülke olarak bu alanda harcanan paralarında azalması demektir. Onun için hareketli yaşamı desteklemek ve halkımıza imkân sunmak için de çok yoğun biçimde çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Otobüsün Arkasını Görenler Şaştı Kaldı
- Otobüs arkasına yazılan yazılar kazaya davetiye çıkardı, sürücüler ikiye bölündü

Haberi Oku