KÜLTÜR VE SANAT:
Gebzeli öğretmenden büyük başarı

28 Temmuz 2015 Salı 11:35

ÖZEL HABER - Gebzede görev yapan Tarih Öğretmeni Ömriye Karataş Anamur Belediyesi 9.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali şiir yazma yarışmasında ‘Yarin Lal Dudağısın Sen Anamur ‘adlı şiiriyle birincilik ödülü aldı. 

BİRİNCİLİK KAZANDI 

Gebze’de görev yapan Tarih Öğretmeni Ömriye Karataş büyük bir başarıya imza attı. Anamur Belediyesi 9.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali şiir yazma yarışmasında ‘Yarin Lal Dudağısın Sen Anamur ‘adlı şiiriyle birincilik ödülü kazanan Ömriye Karataş büyük bir başarı elde etmiş oldu. Şiiriyle büyük beğeni kazanan ve jüride birincilik ödülü alan Gebzeli öğretmen Ömriye Karataş ödül sonrası çok mutlu oldu. 

GÖĞSÜMÜZ KABARDI 

Ödül almaktan dolayı mutlu olan ve şiir yazmayı çok sevdiğini kaydeden Ömriye Karataş Anamur Belediyesi 9.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali şiir yazma yarışmasında ödül alarak kültürel anlamda büyük başarıya imza attı ve göğsümüzü kabarttı. Pek çok şiirin yarıştığı yarışmada birinci olarak büyük başarı kazanan Gebzeli Tarih öğretmeni Ömriye Karataş’ı Gebze Gazetesi ailesi olarak kutluyor başarısının devamını diliyoruz. ‘Yarin Lal Dudağısın Sen Anamur’ isimli şiirden bir bölümü sizlerle paylaşıyoruz. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku