banner1001
KÜLTÜR VE SANAT:
Gebze'nin yeni hükümet konağını belirleyecek projede ödüller sahiplerini buldu

23 Ocak 2023 Pazartesi 19:20


 Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Hükümet Konağı Seçimli Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda dereceye giren eser sahipleri ödüllerine kavuştu. 39 projenin ön seçim için başvurduğu ve 26 projenin yarışmacılar tarafından teslim edildiği Gebze Hükümet Konağı Seçimli Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda dereceye giren projelerin sahiplerine ödülleri, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe protokolü tarafından takdim edildi. 
   
 "Gebze'miz 1974 yılında yapılan kaymakamlık binasıyla bugünlere gelmiş" 
 Törende konuşan Başkan Büyükgöz, "Gebze'miz 1974 yılında yapılan kaymakamlık binasıyla bugünlere gelmiş. Yeni bir kaymakamlık binası yapılması noktasında sayın bakanımızdan yetki devri talep ettik. İçişleri bakanımıza şükranlarımı arz etmek isterim. Süreci biz yöneteceğiz. Gebze’ye bir kimlik sahibi mimari projeyi kazandırmak adına çıktığımız bu yolda ilk adım olan proje seçimine yönelik yarışmamızı tamamladık. Dereceye giren eser sahibi kardeşlerimi de kutluyorum. Gebze’mize hayırlı ve uğurlu olur inşallah" ifadelerini kullandı. 
 Açıklamanın ardından Başkan Büyükgöz ve ilçe protokolü, dereceye giren proje sahiplerine ödüllerini takdim etti. Gebze Hükümet Konağı Seçimli Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda birinci Sıddık Güven Doğan'ın projesi, ikinci Recep Semizoğlu'nun, üçüncü ise Abdülkerim Gündüz'ün projesi olarak belirlenmişti. (IHA)

                                         


İHA
banner982
Anahtar Kelimeler
Kültür Sanat
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Devri Alem Belgesel Programı Yayın Akışı...
Her gün, günde 3 defa TGRT Belgesel ekranlarında yayınlanan Devri Alem belgesel programı 18-24 Mart 2024...

Haberi Oku