banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Kahraman'dan kentlilik bilinci konferansı

12 Ocak 2016 Salı 12:50

Gebze Kültür Merkezinde tarihi fotoğraflar ve kitaplar sergisi açılıyor

Gebze Belediyesinin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Hizmet-İş sendikasının ev sahipliğinde düzenlenecek olan Şehrin Ajandası “Gebze” Fotoğraf ve kültür eserleri sergisi yarın saat 14.30’da Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

TARİH VE KÜLTÜR KONFERANSI

Gebze Gazetesi kurucusu Araştırmacı – Gazeteci ve Devr-i Alem Program Yapımcısı İsmail Kahraman yarın (13 Ocak 2016 Çarşamba günü) saat 14.30’da vereceği konferansla GKM’de Gebzeliler ile bir araya gelecek. Kahraman’ın arşivinde yer alan çok sayıda tarihi fotoğraf ve Kocaeli bölgesi ile ilgili yazılan kitaplar sergisi Gebze’de bir ilk olacak.

BELEDİYE VE HİZMET İŞTEN DAVET

Gebze Belediyesinin gerçekleştirdiği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında bugün gerçekleşecek olan etkinliğine davet eden Hizmet İş Sendikası Gebze Şube Başkanı İdris Ersoy kültürel etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada “Kent kültür bilinci ile ilgili önemli bir çalışma başlatılmış oldu, Gebze Belediyesi, Gebze kentinin tarihi ile ilgili birlikte düzenlediğimiz tarih konferansı ve fotoğraf sergisi bir ilk olacak. Böyle bir çalışmaya destek oldukları için Sayın Köşker’e teşekkür edip herkesi davet ediyoruz” dedi.  Konferans ve sergiye Hizmet-İş sendikası Genel Merkezi’nde de yöneticilerin katılması bekleniyor. 

GEBZE KÜLTÜR TARİHİNE YOLCULUK

Devr-i Alem program yapımcısı İsmail Kahraman bugün  saat 14.30’da Şehrin Ajandası “Gebze” Fotoğraf sergisi ile Gebzelileri tarihi bir fotoğraf yolculuğuna çıkaracak.  Aynı zamanda “Gebze’de kentlilik bilinci Gebze’nin dünü, bugünü ve gelecek vizyonu Gebze’nin marka değerleri konusunda”  bir de konferans verecek olan İsmail Kahraman Gebzelilerle bir araya gelecek. Gebze’nin tarihi, kültürü, marka değerleri, önemli olaylar, konumu gibi temaların işleneceği sergide Gebzeliler tarihi yolculuğa çıkacak.

YARIN SAAT 14.30’DA

Gebze tarihine farklı bir perspektiften bakacak olan fotoğraf sergisi özellikle genç kuşakların Gebze bilincini taşımaları adına önemli. bugün  Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Şehrin Ajandası “Gebze” Fotoğraf sergisi ile bizleri güzel bir yolculuğa çıkaracak. İsmail Kahraman ve Belgesel Yayıncılık arşivinde yer alan tarihi fotoğraflar ve kitaplar sergisine katılımın ilgi görmesi bekleniyor.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku