KÜLTÜR VE SANAT:
Örnek bir dernek başkanı; Muhammet Emin

26 Mayıs 2016 Perşembe 16:49

 Trabzon Sürmene Çavuşzade Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Emin, yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Birçok hemşeri dernek başkanına oranla çok aktif bir isim olan Başkan Muhammet Emin, projeleri ile örnek oluyor. Çavuşzade derneği olarak hep ilkleri gerçekleştiren Muhammet Emin, bu hafta sonu İstanbul Arnavutköy’de organize edilen piknik için hazırlık yapıyor. Tüm hemşerilerini 29 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan piknik organizasyonuna davet eden Başkan Emin, piknik organizasyonunda hemşerilerini büyük sürprizlerin beklediğini söyledi.

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATIYOR

Öte yandan dernek olarak yüzlerce öğrenceyi burs imkânı sunan Muhammet Emin Yönetimindeki Trabzon Sürmene Çavuşzade Kültür Yardımlaşma Derneği, engelleri yardım, öğrencilere kıyafet yardımı, ihtiyaç sahiplerine ramazanda kumanya gibi birçok sosyal sorumluluk projeleri ile de ön planda duruyor.

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

Dernekçiliği yapılması gerektiği gibi yaptıklarını söyleyen Trabzon Sürmene Çavuşzade Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Emin, “ Çavuşzade derneği olarak hedeflerimiz çok büyük, bu hedeflere ulaşmak için yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız ile birlikte önemli çalışmalar içindeyiz.” Diyerek kendilerine destek veren herkese teşekkür etti

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku