SİYASET:
Tipioğlu, '21 Yılda Büyük Başarılara İmza Attık”

27 Nisan 2023 Perşembe 15:30

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, Çayırova’da pazara girdi, pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet etti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve ilçe teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Veysel Tipioğlu, pazarcılar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyük sevgi gören ve samimi davranışları ile de takdir toplayan Tipioğlu, 21 yıllık süreçte Türkiye’nin başarılarını da vatandaşlara aktardı.


GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Pazarcı esnafının ve vatandaşların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye 21 yıldır büyük destek verdiğini ve bu desteğin 14 Mayıs’ta da devam edeceğine inandığını belirten Tipioğlu “21 yılda Türkiye büyük başarılar, kazanımlar elde etti. 14 Mayıs’ta da bunu taçlandıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. 


YERLİ VE MİLLİ ANLAYIŞLA

“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında “yerli ve milli” anlayışıyla çok daha güzel işlere imza atacağız” diyen Tipioğlu, “Bu sürecin bozulmaması ve kesintiye uğramaması için bu seçim çok önemli. Biz milletimizin yanındayız. 21 yıldır da bu böyleydi. AK Parti, milletin partisi. Biz çalışacağız, anlatacağız. 14 Mayıs’ta yeni zafer yazacağız” diye konuştu.


banner982
Anahtar Kelimeler
Ak PartiKocaeli
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku