banner1036
 
Terör sadece Türkiye’nin değil dünyanın başının belası. Tarihin her devrinde terör ve teröristler olmuş. Teröristler, hep bir maşa olarak kullanılmış. Dünyayı sömürenler, Süper güçler, Silah üreten lobiler, terör ve teröristi destekleyerek Dünyanın düzenini bozmak ve sürekli savaş halinde bulundurmak için var güçleriyle çalışmışlar. 
   Geçtiğimiz hafta dünya da en fazla silaha yatırım yapan ülkeler sıralamasında ilk 10 Ülke arasında ABD, Rusya ve Çin gibi ülkeler yer alırken, Türkiye’de önemli oranda Savunma Sanayine yatırım yapmakta. Çünkü Türkiye, adı sadı bilinen ve bilinmeyen bir çok terör Örgütü ile mücadele etmekte. 
   Türkiye yasta. Son İstanbul Beşiktaş’ta ki terör saldırısında şehit sayısı bu satırları yazdığım sırada 44’e çıkmıştı. 150’den fazla insanımız yaralı ve tedavi görüyor. Terörü millet olarak lanetliyoruz. Ancak, sözüm ona dostumuz, Müttefikimiz ve Stratejik ortağımız olan Ülkelerden yeteri kadar destek görmedik. Bu durum Türkiye’yi zayıflatmıyor, tam aksine teröristlere cesaret veriyor. Dostluk ve Müttefiklik bugünler için vardır. İşin acısı sözde dost ve müttefik olan ülkelerin teröristlere destek olması bizi kahrediyor. 
   Terör ve Teröristlerle ilgili bir çok yazı kaleme aldım. Dün de bu sütunda Teröre lanet başlığı ile yazı kaleme alarak sizlerle paylaştım. Bugüne kadar yazdığım yazıların bir özetini sizlerle paylaşıyorum. Terörizmi bir kez daha lanetlerken şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyor, yaralananlara acil şifalar diliyor, ülkemiz ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum. 
TERÖR SONA ERECEK Mİ?
Türkiye yeniden terör sarmanına büründü. Geçmişte sadece PKK terörü ile mücadele ediyorduk. Suruç sürecinden sonra bir taraftan DHKPC – DEAŞ ve PKK ile 3 terör örgütüne karşı savaşa büründü.
Artık gazete sayfalarını açmaktan tedirgin oluyor. Her sayfayı açtığımızda şehit haberleri okuyoruz. İçimiz burkuluyor.  Bizim gibi 50’li yaş kuşaktan olanlar terör belasından Türkiye’nin neler çektiğini iyi bilirler. Geçmişte sağ-sol çatışmalarında binlerce gencimiz hayatlarının baharında toprağa düştüler.
  Bu PKK Terör belası sarmanı ile mücadele ederken birde 28 Şubat darbesi patlak vermiş, dönemin kudretli askeri liderleri irtica PKK’dan da tehlikeli ibareleri almışlardı. 28 Şubat darbesiyle de ülke biraz daha sarsılmış, PKK terörünün bitmediği gibi DHKPC terörü artma eğilimine girmiş, Türkiye’de çok önemli terör cinayetleri, iş adamları, devlet adamları, aydınlar öldürülmüş, askeri lider ve komutanlardan bazıları adeta kim vurdu ya giderek kaza süsü verdirilmek suretiyle öldürülmüştü. Hatta kısaca hatırlayalım Kürt sorunu yoktur deyip, Kürt sorununa el atan Merhum Cumhurbaşkanı Özal’ın bile cinayete kurban gittiği ihtimali bile halen konuşuluyor. Birçok faili meçhul cinayetler olmuş, yargısız infazlar yapılmış, binlerce kişi öldürülmüştü. Ülkemiz 90’lı yıllarda kaos ve sıkıntı yaşamıştı. Birçok sebeplerle ülkemizin kaynakları çökertilmişti.
Bu kaosun ortasında yeni bir siyaset dili söyleme geçmiş ve AK Parti iktidara gelmişti. Yazının tamamını http://www.gebzegazetesi.com/teror-sona-erecek-mi-makale,1170.html adresinden okuyabilirsiniz.
TERÖRÜ ÇÖZMEMİZİ İSTEMİYORLAR
Batı ülkeleri Türkiye'deki terör sorunun çözülmesini istemiyor. Almanya, Fransa gibi ülkeler PKK'ya destek veriyor.  Terör sorununu çözmemizi birinci derecede Batı istemiyor. Açıkça söylüyorum. Almanya, Fransa istemiyor. Ülkelerinde teröristbaşlarına cirit attırıyorlar. Parasal kaynak oralarda. İskandinav ülkeleri bu işe yataklık yapıyor. Onların yüzlerine bunu söylediğim için burada da açıkça söylüyorum. Hem terör örgütü diyeceksiniz hem de ülkelerinizde barındıracaksınız. Milyonlarca Euro buradan teröre finansman olacak. Yazının tamamını okumak için:http://www.gebzegazetesi.com/teroru-destekleyen-ulkeler-makale,1198.html
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981