banner1006
YAŞAM:
Sedaş, 19 Mayıs Gençlik Enerjisini Trafoya Yansıttı

18 Mayıs 2023 Perşembe 13:17

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Darıca’da kutladı. Elektrik trafoları aracılığıyla toplumsal farkındalık yaratmak hedefi ile sürdürülebilir hale getirilen “Tuvalimiz Trafolar” projesi, bu kez 19 Mayıs bayramı etkinlikleri kapsamında Darıca’da gerçekleştirildi.  SEDAŞ, bayram coşkusunu Kapalı Pazar önünde yer alan beton köşk tipi trafoya resmederek paylaştı. 

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Darıca’da da renkli görüntülere sahne oldu. SEDAŞ’ın yetenekli genç mühendislere enerji sektöründe deneyim kazanma imkânı sunan "Stargate Yetenek Programı" mezunu SEDAŞlılar, alanında uzman ressamlarla iş birliği içerisinde “Tuvalimiz Trafolar” projesi için fırçalarla trafo boyadı. Bayram coşkusu, kapalı pazar önünde yer alan beton köşk tipi trafoya, genç mühendisler tarafından “Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” temalı yazı ile resmedildi.

Cumhuriyetin 100. Yılında, “Tuvalimiz Trafolar” projesi ile 19 Mayıs bayramını kutluyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını paylaşan SEDAŞ yetkilileri, “Her yıl coşkuyla kutladığımız 19 Mayıs, hem bir milletin bağımsızlık mücadelesinin sembolü hem de geleceğimizin teminatı, aydınlık yarınlarımızın neferi gençlerimizin bayramıdır. Ulu önderimizin sevdiği, gençlere armağan ettiği bayramımız kutlu olsun. Bu vesile ile bu günleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu. 

banner982
Anahtar Kelimeler
ElektrikSedaş
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Hatipköy'e Yeni Park
İzmit Hatipköy Mahallesine yapılan Onbaşı Ahmet Aydın Parkı yoğun katılımla açıldı.

Haberi Oku