ASAYİŞ:
Kontrolden çıkan kamyon iki kadını böyle ezdi

17 Eylül 2014 Çarşamba 16:40

Sürücünün çalıştırmak için yokuş aşağıya ittiği kamyon kontrolden çıkarak iki kadını ezdi

Şişli’de bozulan kamyonunu çalıştırmak için yokuş aşağıya ittiren sürücü, şoför mahalline binmeye çalıştığı sırada kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan kamyon, 2 kadını ezerek bir dükkana girdi.

Kaza, dün saat 15.00 dolaylarında Şişli’de meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen 16 CTU 72 plakalı kamyonun sürücüsü, sokağa park ettiği kamyonunu çalıştırmak istedi. Bir zaman kamyonu çalıştırmak için uğraşan şoför, kamyonu çalıştıramayınca itmeye karar verdi. Yokuş aşağıya kamyonu ittiren şoför, daha sonra yol kenarındaki barikata takıldı. Kamyonu bir defa daha ittirerek barikattan kurtaran şoför, daha sonra şoför mahalline bindi. Şoför bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedince kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan kamyon, 2 kadını ezerek altına alıp, daha sonra dükkana girdi. 2 kadın, dükkanın önünde duran soğutucunun arkasına sığındı lakin kadınlardan birinin ayağı kamyonun altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üstüne hadise yerine sıhhat ve polis takımı sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat ekipleri yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin arkasından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına tahsil edilen kadınlardan birinin ayağının kırıldığı, diğerinin ise hafif yaralı bulunduğu öğrenildi. Kamyon şoförü ise kaza sonrası hadise yerinden kaçtı.

Kaza, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, 2 bayan kaldırımda birbirleriyle sohbet ediyor. Sohbet ettikleri sırada kontrolden çıkan kamyon kadınları ezerek altına alıyor. Kadınları ezen kamyon, daha sonra dükkana girerek durabiliyor. Kamyonun geldiği sırada kaldırımda oturan 2 şahıs ise kamyonun altında kalmaktan kıl payı kurtuluyor. Olaydan takribî 3 saniye öncelikle ise kamyonun girdiği dükkandan bir kadının çocuğuyla müşterek çıktığı görülüyor.

“ŞOFÖR KAMYONU İTEREK BİNMEYE ÇALIŞTI”

Kamyonun altında kalmaktan kıl payı kurtulan Muzaffer Karabulut, “Saat 15.00 dolaylarında arkadaşımla dükkanın önünde oturuyorduk. 2 adet kadında burada konuşuyorlardı. Kamyon dükkanın önüne geldi kaldırıma çarptı, sonradan zaten sesinden de anladık kadınları altına aldı ve duvara yapıştırdı. 1 tanesinin bacağı kırıldı, kamyonun altından çıkarttık. Diğerinin her tarafı cerahat bere içindeydi fakat ‘Ben hastaneye gitmeyeceğim’ dedi ve doğrudan eve gitti. Ambulans ve polisi de ben aradım. Şoför kamyonu çalıştıramamış galiba, sonra da arkadan itmeye çalışmış. Sonra da binmeye çalışmış. O nedenden aksi bir kaza olmuş” dedi.Olayın görgü şahidi Salih Sayın ise, “Kamyon park halindeydi. Şoför arabaya bindi, çalıştırmadı. Normal yola çıkmak isterken kamyon çalışmadığı için tekerlekte kaldırımın kenarına takıldı. Aşağıya indi ve kamyonu itmeye başladı. İtmeye başladıktan sonra kamyon bariyerden kurtuldu. Şoför yine direksiyona atladı fakat o an iş işten geçti, saniye içinde geldi ve buraya çarptı” diye konuştu.Kamyon polis ekipleri nedeni ile dükkandan çıkartılırken, ekipler kaçan sürücüyü bulabilmek için meslek başlattı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna...
Acun Ilıcalı'nın hayatını kaybeden amcası Gürbüz Ilıcalı, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde son yolculuğuna...

Haberi Oku