banner1001
EĞİTİM:
Başkan Büyükakın'dan öğrencilere müjde

19 Haziran 2020 Cuma 19:30

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilerin gönül rahatlığıyla sınav yerine gidip evlerine dönmeleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan bir müjde geldi. Başkan Büyükakın’ın talimatı ile 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak sınavda öğrenciler ulaşımlarını Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarından saat 15.00’a kadar ücretsiz olarak yapabilecek. Aynı gün yoğunluğun olacağı noktalara da ek seferler konularak sosyal mesafe sağlanarak yolculuk edilmesi sağlanacak.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Öğrencilere müjdeyi Başkan Büyükakın resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Büyükakın mesajında “LGS’ye girecek öğrencilerimiz, velilerimiz ve sınav görevlilerimiz için Büyükşehir Belediyemize ait otobüs ve tramvaylarımız saat 15.00’a kadar ücretsiz hizmet verecektir” ifadelerini kullandı.

 

BÜYÜKŞEHİR, ÖĞRENCİLERİN YANINDA

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak sekizinci sınıfta eğitim hayatına devam eden yüz binlerce öğrenciyi ve ailelerini ilgilendiren LGS sınavında Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Buna göre sınavın yapılacağı gün öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma hizmeti verdiği tramvay ve otobüslerden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

 

BİR YAKINI VE SINAV GÖREVLİLERİ DE ÜCRETSİZ YARARLANACAK

Öğrencilerin bir yakını ve sınavda görevli olacak personel de ücretsiz ulaşımdan yararlanabilecek. Öğrenciler öğrenci kimlik kartını, personel ise görev kağıdını göstererek ulaşımlarını sağlayabilecek.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku