banner1001
EĞİTİM:

13 Temmuz 2018 Cuma 12:58

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimlerle kurum personelinin gelişimine katkıda bulunuyor. Hizmet içi eğitimler kapsamında Antikkapı’da, Kamu İhale Uzmanı Dr. Nazım Yılmaz tarafından “4734 sayılı Kamu İhale Mevzuatı” konulu eğitim semineri verildi. Güncellenen mevzuat ve teknik hususların da aktarıldığı eğitim ile kurum personelleri bilgilendirildi.

 

MEVZUATLA İLGİLİ BİRÇOK BİLGİ AKTARILDI

Eğitime birçok farklı daire başkanlıklarında görev yapan 70 personel katıldı. Kamu İhale Uzmanı Dr. Nazım Yılmaz, Kamu İhale mevzuatındaki ortak alanlar, mal ve hizmet alımı, yapım işleriyle ilgili yapılan değişiklikleri uygulamalı örnekleriyle anlattı. Katılımcılar eğitimde merak ettikleri hususlarla ilgili soru sorma imkânı da buldu.

 

HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

İki gün süren eğitim seminerinde konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, güncellenen mevzuat, personelimizin talepleri, birimlerin ihtiyaçları doğrultusunda mevzuat ve teknik hususlarda personelin gelişimi noktasında hizmet içi eğitimlerin verilmeye devam edileceğini belirtti. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku