EĞİTİM:
Füsun Erdemir Lisesi'ne 3 Yeni Laboratuvar

17 Aralık 2016 Cumartesi 14:07

Darıca Füsun Erdemir Lisesi 3 sağlık laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Alparslan Şahin, Sarkuysan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı, ilçe okul müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı.

“EĞİTİMSİZ TOPLUMLARIN GELECEĞİ OLMAZ”

Sarkuysan A.Ş. olarak elimizden geldiğince eğitime ve geleceğe bir katkı sağlamak istedik. Eğitimsiz toplumların geleceğinin olmadığını söyleyen yönetim kurulu, imkânı olan herkesin devletten bir şeyler beklemeden katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.


PROTOKOL TEBRİK ETTİ


Açılışta konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ise, emeği geçen herkesi tebrik ederek, eğitime katkılarında dolayı Sarkuysan A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı'ya da teşekkür etti.


KOÇBAY, “HEDEFİMİZ NİTELİKLİ İŞ GÜCÜNÜ YETİŞTİRMEK”


Açılış öncesi konuşan Okul Müdürü M. Tuncay Koçbay, “'Bizim Öğretmen Fusun Erdemir MTAL olarak ilk hedefimiz eğitim verdiğimiz programlarda sağlık sektörünün ihtiyaç duyduğu  nitelikli iş gücünü yetiştirmektir.  Bu konuda bize destek olan ve 2 adet Sağlık Laboratuarımızın okulumuza kazandırılmasında maddi manevi  katkılarını esirgemeyen Sarkuysan A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hayrettin Çaycı'ya ve Yönetim Ekibine öğrencilerim ve kurumum adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.


KOÇBAY TEŞEKKÜR ETTİ


Konuşmasına devam eden Koçbay, “Ayrıca bu açılış programının Koordinatörlüğünü yapan Müdür Yardımcımız Gülay Karaman Siner'e, okul idarecilerime ve emeği geçen tüm  öğretmen, öğrenci ve personelime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışın ardından ikramlar eşliğinde okul gezilirken, Karaman, Karabacak ve Oğuz Müdür Koçbay’dan okulla ilgili bilgi aldı. Bunun yanı sıra laboratuar malzemelerini inceleyen protokol, Müdür Koçbay’a sorular sordu.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gençler, Üniversite Sınavına Kitap Kahvelerde...
Çayırova'ya kazandırılan kitap kahveler, üniversite sınavına hazırlanan gençleri ağırlıyor.

Haberi Oku