EĞİTİM:
Türkiye Birincileri Yine Hisar'dan

22 Haziran 2016 Çarşamba 12:17

Hisar Eğitim Kurumlarının Şampiyonlarını Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Şube Müdürleri Celil Demirci ve Şenol Pekgöz makamında ağırlayarak şampiyonları ödüllendirdiler.

    Gebze’nin eğitim noktasında halk arasında Türkiye’ye açılan kapısı olarak nitelendirilen Hisar Eğitim Kurumları TEOG sınavlarında toplamda 3 Türkiye birincisi çıkardı. Eğitimin hafife alınmayacak bir konu olduğunu ifade eden Hisar Eğitim Kurumları  Müdürü Aziz Temiz,  2004 yılından bu yana faaliyette olduklarını ifade ederek amaçlarının çocukların okul öncesi eğitimlerinden üniversite eğitimlerine kadar en üst seviyede kaliteli bir hizmet sunmak olduklarını söyleyerek, “Bunu da öğrencilerimizin aldıkları şampiyonluklarla görüyoruz.” dedi.

       TEOG Şampiyonlarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel ile birlikte makamında ağırlayan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, ''Basta öğrenciler olmak üzere bu başarıda emeği olan idareci, öğretmen ve velileri tebrik ediyorum. Başarıları daim olsun.” dedi.

“İYİ BİR İNSAN İÇİN, ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT SONRA AKADEMİK HAYAT''

       Şampiyonluklarda önemli olanın istikrar olduğunu ifade eden Hisar Eğitim Kurumları Okul Müdürü Aziz Temiz, Kendilerinin sadece öğrencileri sınavlara yetiştirmek olmadığını söyleyerek, “Biz öğrencilerimizi okul öncesi eğitim çağından alıp üniversiteye kadar yetiştiren bir eğitim kurumuyuz. Amacımız geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımız olan çocuklarımızı yarış atı gibi sadece sınavlara hazırlamak değil topluma yararlı bireyler olması için çalışıyoruz. Bu anlamda Hisar Eğitim Kurumlarından mezun olan bir öğrenci sadece Fenni ilimlerden bilgi sahibi olmuyor. Toplum içinde parmakla gösterilecek bireyler haline geliyor. Bunun neticesinde eğitimci olarak Marmara Bölgesinin en iyi kadrosuna sahip olduğumuzu söyleyebiliriz ki şampiyonlarımız da bunun en büyük kanıtıdır. Kocaeli’de Hisar demek, başarı demektir.” dedi.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gençler, Üniversite Sınavına Kitap Kahvelerde...
Çayırova'ya kazandırılan kitap kahveler, üniversite sınavına hazırlanan gençleri ağırlıyor.

Haberi Oku