EKONOMİ:
TOSB, Otomotiv Test Merkezi hazır

26 Kasım 2016 Cumartesi 10:47

 

 TOSB’dan yapılan açıklamaya göre açılış töreni  3 Aralık 2016 Cumartesi günü saat:11.00’ da TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşecek.

Merkezde, özgün teknoloji ve katma değeri yüksek ürünlerin geliştirilmesine esas teşkil edecek, tasarım doğrulama testlerinin yapılabileceği ve bu alandaki dışa bağımlılığı minimum düzeye indirecek “Test Merkezi’nde, OSB Araç ve Aksam Parçaları Dayanım-Ömür-Performans Test Laboratuvarı(Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Destekli), OTAM Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Otomotiv Komponent Test Laboratuvarı), ESİM Test Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Elektronik Test ve Ar-Ge Laboratuvarı) yer alacak.

 

Ülkenin otomotiv, makina, savunma, elektrik, elektronik, beyaz eşya gibi pek çok sektörüne hizmet verecek test merkezinin açılışına, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi ELVAN, Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri IŞIK, il protokolü ve sanayicilerin katılmaları bekleniyor.  

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Hakan Doğan’dan Demir çelik geri dönüşümüne...
3K Denizcilik ve Demir Çelik’in sahibi Hakan Doğan, sektör hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Doğan,...

Haberi Oku