EKONOMİ:
TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL KURULU ALMANYA'DA YAPILDI.

10 Aralık 2016 Cumartesi 10:37

 

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 12.Olağan Genel Kurul’u Almanya’nın başkenti Berlin’de yapıldı.

Genel Kurul Toplantısına Kocaeli Sanayi Odası (KSO) adına Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve KSO Meclis Üyesi Mehmet Eskiyapan katıldı.

 

Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan protokol gereği 2004 yılında Köln merkezli olarak kurulan ve bir çok sanayi ve ticaret odasının üyeliği bulunan Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK)’da başkanlık görevini Rolf A. Königs yaparken , KSO Meclis Üyesi ve Nuh Beton A.Ş yönetim kurulu başkanı Mehmet Eskiyapan Başkan Vekili görevini devam ettiriyor.

 

12. genel kurulda TD-IHK’nın 2015 yılı kısa denetim raporu ve 2017 yılı bütçe planı üzerine toplantılar düzenlendi. Eş zamanlı olarak birçok görüşme gerçekleştirildi.

lirten Aslantürk, “ Cumhurbaşkanımız bu konuda demeçler veriyor. Kur artışı olunca birçok işadamı sıkıntıya girdi. Ülke ekonomisine nasıl destek veririz i konuşmak için buradayız. Dolara ve Euro’ya hayır, Türk lirasına destek vereceğiz. Dolar ve Euro’dan çıkıp TL teklif isteyeceğiz. Her yerde TL’ye geçelim. Söylemlerimizi eylemlere dökmeliyiz. Türk lirasının kendi ülkemizde değer kazanması için yola çıkmalıyız.” Şeklinde görüş belirtti. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Hakan Doğan’dan Demir çelik geri dönüşümüne...
3K Denizcilik ve Demir Çelik’in sahibi Hakan Doğan, sektör hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Doğan,...

Haberi Oku