KOCAELİ'de DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

17 Ekim 2016 Pazartesi 10:39

 Şehir içi trafiğin geçtiği yolların aynı zamanda şehirlerarası transit geçiş noktası olan İzmit merkezinde hayata geçirilen projeler ile kent adeta çağ atladı. Eski çirkin görüntülerin, keşmekeşliğin yerini transit geçişin sağlandığı modern köprülerin olduğu İzmit kent merkezi aldı.

KOCAELİ TRANSİT GEÇİŞ NOKTASINDA

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin şehirlerarası transit geçiş noktasında bulunması, liman ve sanayi kuruluşlarının çoğunlukta olması ve hızla artan nüfusa sahip olması, kent trafiğinin akışkanlığını büyük oranda etkilemekte. Büyükşehir Belediyesi de yıllardır çözüme kavuşturulamayan bu soruna yönelik önemli hamleler yaptı. Şehir içi trafiği ile transit trafiği birbirinden ayırmanın gerekliği ile köprülü kavşakları vatandaşın hizmetine sokan Büyükşehir, Kocaeli halkıyla sahili kavuşturmak için yaya üst geçiş köprülerini hayata geçirdi.

KOCAELİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Kocaeli’nin çehresini değiştiren dev hizmetler haricinde D-100’ün büyük bir kısmının transit geçişini sağlandığı Seka Tüneli ve Seka Köprülü kavşağı, İstanbul ve Ankara yönünden gelen araçların daha elverişli olmasını ve Yahya Kaptan civarındaki trafiğin düzene girmesini sağlayan Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı ile Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı da bulunuyor.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

FATİH SULTAN MEHMET HAN ANILACAK
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü Facebook paylaşımını...

Haberi Oku