KOCAELİ''nin SANAYİ DİNAMİĞİ

15 Ekim 2016 Cumartesi 10:25

 

 Dün ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Vali Güzeloğlu, siyasi parti temsilcileri, işçilerle bir araya gelip AK Parti il Teşkilatı’nı ziyaret etti. Müezzinoğlu, Kocaeli’nin sanayi ve ihracatta Türkiye için taşıdığı önemi vurguladı.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kocaeli’ye geldi. Bakan Müezzinoğlu Kocaeli’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Müezzinoğlu ilk olarak İzmit Ramada Otel'de, AK Parti, CHP ve MHP'nin Kocaeli milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Daha önce Tekirdağ, Sakarya ve Bursa'da bu tarzda değerlendirme toplantıları düzenlediklerini anımsatan Müezzinoğlu, bu değerlendirme toplantılarına kentin ortak aklını oluşturan sivil toplum örgütlerini, siyasi partilerin il başkanları ve milletvekillerini davet ederek, hem bir kahvaltı da buluştuklarını hem de ilin öncelikle çalışma hayatıyla ilgili sonra da varsa kendilerinin devreye girmeleri gereken konu başlıklarını değerlendirdiklerini anlattı.

KOCAELİ ÇALIŞMA HAYATI İÇİN ÖNEMLİ

Müezzinoğlu, çalışma hayatı açısından Kocaeli'nin önemli bir kent olduğunu vurgulayarak, "Kocaeli Türkiye'nin sanayisinde, ihracatında çok güçlü dinamikleri olan bir ilimiz. Çalışma hayatıyla ilgili de daha iyi olabilmesi adına, çalışma ortamının huzuru adına 'ne yapabiliriz'i paylaşacağız." ifadesini kullandı. Daha sonra Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldıktan sonra Brisa lastik fabrikası ve AK Parti Kocaeli il başkanlığını ziyaret etti.

BU MİLLETE BEDEL ÖDETEMEZSİNİZ

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nda açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, “Kocaeli teşkilatı teşkilat dinamiği en yüksek olan illerimizden. Siyaset yaptığım süre zarfında duam şu ki üstlendiğiniz sorumlulukların hakkını da hesabını da verebilelim. Geri dönüp baktığımızda 14 yıllık bir süre zarfında hesap veremediğimiz bir durum olmadı. Bunlardan biri AK Parti milletin partisidir. 80 milyon ülke insanımız için sorumluluğa talip olmuş bir partiyiz. İkincisi biz milletimize inanarak bu yola çıktık. Biz bu milleti merkeze aldığımız içi bu millete kimse bedel ödetemez dedik. Birleşmiş Milletler’de ‘Dünya 5’ten büyüktür’ cümlesi belli ki birilerini kızdırmış. Bu ülke için siyaset yapıyoruz. Bundan kim rahatsız olursa olsun Türkiye’de de Dünyada da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”dedi.

 

AA – Selçuk Esmer Gecal

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

BELGESEL TADINDA VAKIFLAR HAFTASININ KUTLANDIĞI...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem TV program yapımcısı İsmail Kahraman'ın 07 Mayıs 2024 makalesini sizlere...

Haberi Oku