Vergi Dairesi'nden Vali Yavuz'a Ziyaret

22 Şubat 2022 Salı 12:24

 Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin, Vali Seddar Yavuz’a çiçek takdiminin ardından,  Vergi Haftası münasebetiyle düzenlenen faaliyetler hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, vergi vermenin, vatanseverliğin en önemli ölçülerinden birisi olduğunu ifade ederek: “Devletin kamu hizmet ve yatırımlarını gerçekleştirebilmesi için gerekli olan en önemli kaynaklarından birisi vergilerdir. Devlet, vatandaşının can ve mal emniyetini sağlarken, eğitim ve diğer sosyal haklarını temin ederken, elbette vatandaşın da bu harcamalara geliri oranında katkı sunması kaçınılmaz bir gerçekliktir.

Vergi Kutsal Bir Görevdir

Vatanseverliğin en önemli ölçülerinden bir tanesi kazancı oranında vergi vermektir. Türk Halkının, milletimizin ne kadar devletine, milletine düşkün olduğunu da biliyoruz. Dolayısıyla iyi çalışıp kazanan ve kazandığının da vergisini veren tüm kardeşlerimizi tebrik ediyor, bol kazançlar diliyor, sizlerin nezdinde tüm vergi dairesi çalışanlarımızın Vergi Haftalarını kutluyorum.” dedi.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

FATİH SULTAN MEHMET HAN ANILACAK
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü Facebook paylaşımını...

Haberi Oku