GÜNDEM:
1181 Sokak çok dertli

10 Aralık 2016 Cumartesi 10:46

Sultan  Orhan Mahallesi 1181 sokakta şer alan bir gurup atölye ve küçük işletme, Hasköy’de ya da Küçük Sanayi içinde olmamalarının bir eksiklik gibi görüldüğünü, başta Gebze Belediyesi olmak üzere Türk Telekom ve diğer kurumlar tarafından hizmet alamadıklarını belirtiyorlar.

T.Telekom’un bu sokağa telefon kutusu ve internet hattı dahi çekmediğini  belirten esnaflar, banka şubelerinin alt sokağında yer aldıklarını ve bugüne kadar bankaları wireless hattından ihtiyaçlarını gördüklerini söylediler.

Bazı makine firmalarının da yer aldığı ve 7-8 işletmenin bulunduğu 1181 sokağın bu halini gerekli yerlere bildirmelerine rağmen, henüz yollarına tek bir çalışma yapılmadığını da söyleyen sokak esnafları, önlerinde banka şubelerinin olduğu cadde de her türlü imkan ve hizmet göze çarparken, bir arka sokağındaki kendilerinin görmezden gelindiğini söyleyerek“ Küçük sanayi içinde ya da Hasköy içinde olmadığımız için bize uygulanan bu ayırımcılık neden? Biz de bu ülke için çalışıp katma değer üretiyoruz. Vergimizi elektrik su paramızı ödüyoruz. Burası bir küçük sanayi alanı değilse bize neden ruhsat verildi? Bu işyerlerinin buraya yapılmasına neden izin verildi” şeklinde açıklama da bulundular.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku