GÜNDEM:
Asla Yıldıramayacaksınız

19 Aralık 2016 Pazartesi 10:15

Hain terör örgütünün Çarşı iznine çıkan Komandolarımızı hedef aldığı saldırı sonrası sosyal medyada büyük öfke var. En sert tepkiyi gösteren isimlerden birisi olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, bu hain saldırılarının ülkemizi asla yıldıramayacağını ve gerek içeriden

gerekse dışarıdan ülkemizi yıkmaya çalışanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi. Soba, duygularını şu şekilde ifade etti: “ Kayseri de hain terör saldırısında şehadete eren askerlerimize Allah’tan, rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerine ve tüm Türkiyemize sabırlar diliyorum. Ülkemizin terörle mücadelesinden oldukça rahatsız olan hainler, silahsız askerlerimize saldırarak korkaklıklarını, çaresizliklerini bir kere daha gözler önüne sererek bizleri yıldırmaya, yıpratmaya, bölemeye çalışsalarda bilmelilerdir ki karşılarında eski Türkiye yok! Artık halkıyla, milletiyle bütünleşmiş güçlü, kalkınan, gelişen bir Türkiye var! İçerden yada dışardan bunu engellemek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz.

Bizi yıkamayacak bölemeyecek parçalayamayacaksınız. Biz Devlet ve Millet olarak biriz, birlikteyiz. Asla yıldıramayacaksınız!”

Mustafa Ulaş GECAL

banner982
Anahtar Kelimeler
KayseriŞehitTerör
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Isuzu Servis Otoparkında Yangın: Alev Alev...
Kocaeli'de Isuzu servisinin otoparkında çıkan yangın sebebiyle minibüs ve otobüsler alevlere teslim oldu....

Haberi Oku