GÜNDEM:
Başaramayacaksınız!

12 Aralık 2016 Pazartesi 09:39

Hain Terör Örgütü bu kez İstanbul’un kalbinde bombayı patlattı, canlarımız şehadete yürüdü. Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olanların Taşeron örgütü PKK’nın hain saldırılarına karşı dimdik ayakta duracağız, diz çökmeyeceğiz.

 

 

Terör bir kez daha canımızı yaktı. Hainler bu kez İstanbul’un kalbinde ülkemize, birliğimize saldırdı. Cumartesi akşamı oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası Bölücü Terör Örgütü militanları biri canlı bomba, diğeri bombalı araçla ardı ardına iki saldırı gerçekleştirdi. İlk belirlemelere göre 38 canımızın şehit düştüğü açıklandı. 7 Haziran 2015 seçimleri sonrası ülkemize yönelik saldırı ve elemlerini artıran, başta Doğu ve Güneydoğu olmak üzere sınır ötesinde ağır darbeler yiyen Terör Örgütü, 30’u Polis 38 vatandaşımızı şehit etti.

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR

İstanbul’un bir çok semtinden duyulan patlamanın şiddeti, bütün Yurt sathına yayıldı. Türkiye genelinde Milli Yas ilan edilirken, İstanbul’la birlikte Türkiye Şehitlerine ağlıyor. Terör Örgütleri PKK, DAEŞ, FETÖ ile gerek yurt içi, gerek yurt dışında amansız bir mücadele içerisine giren Devletimiz, hainlerin kalleş saldırılarına rağmen dimdik ayakta ve kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyor. Ayağında ki prangaları bir bir atan, Dışa bağımlılıktan kurtularak kendi yolunu çizmeye başlayan Ülkemizin bu durumundan rahatsız olan; korku, endişe, huzursuzluk iklimi oluşturmaya çalışan şer odakları, bir kez daha taşeron örgütleriyle saldırarak canımızı yaktı.

BAŞARAMAYACAKSINIZ

Oysa ki Cumartesi günü Türkiye, tarihi bir günü yaşamıştı. 140 yıldır Parlamenter sistemin uygulandığı Türkiye’de, AK Parti ve MHP tarihi bir uzlaşmayla Cumhurbaşkanlığı Sistemi teklifini TBMM Başkanlığına sunmuştu. 21 maddeden oluşan Anayasa Değişikliği teklifinin uzlaşıyla Parlamento’ya sunulmasından rahatsız olanlar, bir kez daha taşeron örgütlerini devreye sokarak Türkiye’ye “Vazgeçin” mesajı gönderdiler.  Ama bilmeleri gereken bir şey var. 15 Temmuz’da İşgalci, Hain FETÖ’nün darbe girişimine izin vermeyen, tankların, mermilerin karşısında duran bu milleti bölemeyeceksiniz. Başaramayacaksınız, Bu Millete diz çöktüremeyeceksiniz.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku