banner1001
GÜNDEM:
Başkan Büyükgöz asfalt çalışmasını yerinde inceledi

05 Ekim 2019 Cumartesi 10:17

Yaklaşan kış ayı sebebiyle çalışmalarına hız veren Fen İşlerine bağlı ekipler kentin dört bir yanında asfalt yama, parke onarımları gerçekleştiriyor. Yama ve onarım çalışmalarının yanı sıra sıfır asfalt çalışmaları da gerçekleştiren ekipler Köşklü Çeşme Mahallesi 529 sokakta sıfır asfalt çalışması yürütüyor.

TEKNİK HİZMETLER HIZ KESMEYECEK

Çalışmaları yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bu gün burada sıfır asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Daha öncede ifade ettiğim gibi teknik hizmetleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bizim temel önceliğimiz en az hizmeti almış sokaklarımızdan, caddelerimizden başlamak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bütçe disiplini içerisinde asfalt çalışmalarımız, yama çalışmalarımız, bordür ve parke çalışmalarımız hız kesmeden devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.


 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Naci eryilmaz 4 yıl önce

Asfalt ekibini pelitlide görmek istiyoruz

Misafir Avatar
Bjk 4 yıl önce

Gosb köy yolları rezalet içinde alt yapı yok hala pelitliye mollafenari yoluna dogalgaz gelmemiş sözde mahalle oldular çok yazık balcık su deposunda kuzey marmara otoyolu gebze balcık osb cıkışı dagda çift şeritli yol yarım bırakılmış çıkmaz sokak olmuş

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sanayi Tüpü Faciasında Fabrikanın Yönetim...
Gebze ilçesinde ham beton üretimi yapılan Kar Group'ta sanayi tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden...

Haberi Oku