GÜNDEM:
Büyükgöz'den o iddialara yönelik açıklama!

05 Ağustos 2022 Cuma 09:39

 Bilindiği üzere CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, geçtiğimiz günlerde belediye çalışanlarına mail atıldığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan'ın katılımıyla düzenlenecek 10. Açılış Bayramı'na götürülmeye zorlandığını iddia etmişti. Bu iddiaları yalanlayan Büyükgöz, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi; "Bir takım basın yayın organlarında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifiyle gerçekleşecek 10. Açılış Bayramı’na katılımı, personelimiz için zorunlu tuttuğumuz yönünde maksatlı haberler yayınlanmıştır. Bahse konu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
 

"AÇILIŞLARINA ŞAHİT OLMALARI TEMENNİMİZDİR"


6 Ağustos 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek; “Açılış Bayramı” resmi bir programdır. Kocaeli’nin tamamında hayata geçen eser, hizmet ve yatırımların açılışı bu programla yapılacaktır. Gebze Belediyesi’nin yapımını tamamladığı projeler de bu kapsamdadır. Personelimizin büyük emeklerle milletimizin hizmetine sunduğu bu projelerin açılışlarına şahit olmaları temennimizdir.

 

"KATILIM ZORUNLULUĞU YOKTUR"

Bu amaçla kendileri Açılış Bayramı’na davet edilmişlerdir. Personelimizin katılım durumlarına göre ulaşım imkanları oluşturulacağından, programa katılıp katılmayacaklarını bildirmeleri talep edilmiştir. Bahse konu haberlerde ifade edildiği gibi bir katılım zorunluluğu yoktur. Katılım tamamıyla isteğe bağlıdır. Bu vesileyle hem personelimizi hem de bütün Gebzelileri hizmet ve eserlerimizin toplu açılışına, 10. Açılış Bayramı’na davet ediyoruz.  
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku