GÜNDEM:
DARBEYİ BİLİYOR MUYDU?

06 Ekim 2016 Perşembe 10:11

 FETÖ Deniz Kuvvetleri İmamı olduğu gerekçesiyle tutuklanan Gebze Eski Belediye Başkan yardımcısı Orhan Sipahioğlu ile ilgili şok ayrıntılar ortaya çıktı. Sipahioğlu’nun bilgisayarında yapılan aramalarda FETÖ elebaşı ile fotoğrafları ortaya çıktı. Sipahioğlu’nun ifadesinde “Darbeyi Fethullah  Gülen yaptırdı.”dediği öğrenildi.

 Geçtiğimiz hafta FETÖ Deniz Kuvvetleri imamı olduğu gerekçesiyle tutuklanan Gebze Eski Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu’nun FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. 5 Eylül’de Gebze Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla Beykoz’da gözaltına alınan ve 25 gün Gebze Emniyeti’nde sorgulanan Sipahioğlu, geçtiğimiz hafta Cuma günü Gebze Adliyesi’nde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. FETÖ Deniz Kuvvetleri İmamı olduğu ileri sürülen Sipahioğlu’nu yakan fotoğraflara Yenigün Gazetesi imtiyaz sahibi Uğur Saray ulaştı. Sipahioğlu’nun evinde yapılan aramalarda ortaya çıktığı ileri sürülen fotoğrafta Sipahioğlu, Fethullah Gülen ile Pensilvanya’da görüşme halinde.

FETÖ ELEBAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Sipahioğlu’nun FETÖ elebaşı ile fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından kafalarda ki en büyük soru işareti 15 Temmuz Darbe Girişimini bilip bilmediği konusu oldu. Sipahioğlu’nun Gülen ile çekilmiş bu fotoğrafların tarihi, görüşmenin zamanı merak edilirken, Sipahioğlu’nun 15 Temmuz’da darbe planlarını bilip bilmediğini Gebze kamuoyunda merak ediliyor. Sipahioğlu’nun Deniz Kuvvetleri imamı olduğu iddiasını ilk ortaya atan Yeni Akit Yazarı Nurettin Veren, FETÖ için Sipahioğlu’nun çok önemli bir kişi olduğunu defalarca dile getirmişti.

"DARBEYİ GÜLEN YAPTIRDI"

Orhan Sipahioğlu’nun ifadesindeki bazı kısımlar ortaya çıktı. Sipahioğlu "Darbeyi yaptıran Fetullah Gülen’dir. Fetullah Gülen ile birlikte resim çekildiği ve ordudan birlikte atıldığı Emir Altıntaş’ı tanımıyorum. Fetullah Gülen cemaatinin gönüllü bir hizmet cemaati olduğuna inandım ancak 17-25 Aralık ve 15 Temmuz sonrasında başta ABD ve İsrail olmak üzere dış ülkelerin güdümünde olan ve Türkiye aleyhinde çalışan bir terör örgütü olduğunu anladım. Orduda iken denizcilerin imamı olmadım, bugüne kadar hiçbir zaman FETÖ/PDY yapılanması içerisinde olmadım" dedi

 

(Kaynak Fotoğraf: Yenigün Gazetesi)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku