GÜNDEM:
Gebze'ye hayran kaldılar!

11 Mayıs 2017 Perşembe 15:18

 Bursa’dan Gebze’ye gelen Hanımlar, şehrimizin güzelliklerine hayran kaldılar. Bursa Karacabey’de yaşayan Emekli Polis Memuru Nevin Yüce’nin organizasyonuyla Bursalı 30 Bayan, dün sabah Gebze’ye kültür gezisi düzenledi. Gazetemiz Kurucusu ve Devri Alem Belgesel Programı yapımcısı İsmail Kahraman’a ulaşarak, kendilerine rehberlik etmelerini isteyen Bursalı hanımların talebini geri çevirmeyen Kahraman, bu güzel geziye bilgileriyle eşlik ederek Gebze’nin tarihi ve turistik güzelliklerini tanıttı.

 GEBZE’Yİ TANIDILAR

 Anibal Tepe’den Eskihisar Osman Hamdi Bey Müzesine, Mustafa Paşa Cami’nden, Sultanorhan Camine, Menzilhane meydanına bir çok önemli yeri günü birlik turla gezen Bursalı hanımlar, Gebze’nin güzelliklerine hayran kaldılar. Gebze’de yaşayanların bu kültür hazinelerinin değerini bilmesini isteyen Bursalı hanımlar, Gebzelileri de Bursa’yı gezemeye davet ettiler.

 ÇOK BEĞENDİLER

 Gebze turuyla ilgili değerlendirmede bulunan organizasyonun öncüsü Nevin Yüce, “Komşularımız, akrabalarımız, bir olup bir otobüs Bursa Karabacey’dan Gebze’ye geldik. Burası çok güzel yerlere sahip. Geldiğimiz için çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bugünü Gebze’ye ayırdık.”dedi. Son olarak Gebze’de yaşayan herkese seslenen Nevin Yüce, “ Gebzeliler evlerinde oturmasınlar, ilçenin değerini bilsinler, mutlaka tarihi yerlerini gezip tanısınlar.”diye konuştu.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku