GÜNDEM:
GİRİB, bürokratları buluşturdu

12 Nisan 2015 Pazar 13:34

 Genel Merkezi Gebze’de bulunan ve Başkanlığını Kemal Tokmak’ın yaptığı Giresun İşadamı Bürokratlar Derneği (GİRİB) kuruluş sürecinin ardından çalışmalarına hız verdi. Giresunlu işadamı ve bürokratları bir çatı altında toplamayı hedefleyen GİRİB işe Kocaeli’nden başladı. Giresun nüfusun yoğun olduğu Kocaeli’ndeki işadamı ve bürokratları bir bir tespit eden Dernek, işadamı ve bürokratları guruplar halinde buluşturarak, derneğin kuruluş sürecini ve yapmayı planladığı çalışmaları anlatıyor. 
Derneğin Genel merkezi Gebze’de işadamı ve bürokratları ağırlamaya başlayan GİRİB yönetimi, bugünde Kocaeli Merkez’de görev yapan bir gurup bürokratı kahvaltıda bir araya getirdi. Oldukça sıcak ve samimi ortamda geçen kahvaltıda bir konuşma yapan GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, birkaç yıl önce gönül birlikteliği ile başlayan  GİRİB’in resmi kuruluş sürecini tamamladıklarını belirterek, sahaya indiklerini ve Giresunlu işadamı ve bürokratları bir çatı altında buluşturmak, tanıştırmak, kaynaştırmak ve bir birleriyle ticaret yapmaları sağlamak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Kocaeli’nde önemli bir nüfus ağırlığına sahip olduklarını ifade eden GİRiB başkanı Kemal Tokmak, bürokrat hemşerileri hafta sonu kahvaltıda bir araya gelmekten büyük onur ve gurur duyduğunu belirterek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.
KATILIM YOĞUN OLDU
Derneğin yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı kahvaltıya Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aygün, Kandıra Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Mustafa Karakaya, Körfez Askerlik Şube Başkanı Albay Seyit Mehmet Fırat,  İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çabanoğlu, Kandıra Nüfus Müdürü D. Kaya Bıyıkçı, Öğretmen Mete Domaç, Restoran İşletmecisi Emine Turan, Avukat Hüseyin Bacacı  ve dernek yönetim kurulu katıldı. 




banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku