GÜNDEM:
Hak ettiklerini alacaklar!

14 Aralık 2016 Çarşamba 15:16

Kocaeli’de Siyasi Parti İl Başkanları İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu çevresinde meydana gelen terör saldırısı sonrasında terörü lanetlemek ve birlik ve beraberlik mesajını vermek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantının ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Siyasi parti il başkanları, Vali Güzeloğlu’na Devletimizin kararlılığına sahip çıkarak, millet iradesine baş kaldıran tüm hainlere karşı hiçbir siyasi parti ve düşünce gözetmeksizin devletimizin yanında olduklarını ve bu konuda da bir ve beraber olduklarını beyan ettiler.

BÜYÜK DEVLET VE BÜYÜK MİLLETİZ.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmada; “Milletimizin başı sağ olsun. Cumartesi akşamı gerçekleşen bu hain ve menfur saldırı doğrudan Devletin varlığına, birlik ve beraberliğe bir saldırıdır. Hain saldırıda şehadete erişen başta polis kardeşlerimiz olmak üzere sivil şehitlerimiz dahil hepsine Rabbimden rahmet diliyorum, ruhları şad olsun makamları cennet olsun inşallah. Çok açık bir şekilde Türkiye’nin büyük yürüyüşüne, Milletiyle, Devletiyle ilelebet payidar olmasına karşı olan iç ve dış ihanet çevrelerin, şebekelerin, iş birlikçilerin, onların maşası olan katillerin gerçekleştirdiği bu saldırı bizi bu yürüyüşümüzden, onurlu duruşumuzdan, bir an bile geri bırakmayacaktır. Bizler bu inanç ve kararlılıkla bütünleşmiş, birleşmiş; tasada ve kıvançta bir olmuş bir büyük devlet ve büyük bir milletiz.”dedi.

AMAÇLARI BİRLİĞİMİZİ BOZMAK

Bu hain saldırıların hedefinin ülkemizde ki birlik ve beraberliği bozmak olduğunu dile getiren Güzeloğlu, “Amaçlananda bu birlik beraberliğimizi bozmaktır, asla buna müsaade etmeyeceğiz. Kocaeli’nde ortaya konulan bu iradenin, Milletimizin en büyük gücü olduğunu, bizim en büyük güvencemiz olduğunu bir kez daha teyit etti. Siyasi Parti İl temsilcilerimiz, İl Başkanlarımız olarak şüphesiz siyaset yapmadaki farklılıklarınıza rağmen bu değerler noktasında buluşmanızı çok değerli buluyorum.”diye konuştu.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN KANI KALMAYACAK.

İl Başkanlarına birlik ve beraberlikleri için teşekkür eden Güzeloğlu, “Aziz şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak. İş birlikçi kim varsa, her neredeyse, içeride ve dışarıda ortaya çıkarılacak, adalete teslim edilecek ve hak ettikleri cezayı alacaklardır. Tekrar rabbimden rahmet diliyorum. Sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kocaelili tüm vatandaşlarımıza da saldırıdan sonra ortaya koydukları birlik ve beraberlik için, sağduyu için, terörü lanetleyen sorumlu ve açık tavırları içinde şükranlarımı sunuyorum.” Diye konuştu.

Mustafa Ulaş GECAL

 

banner982
Anahtar Kelimeler
GebzeDaricaGazete
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Isuzu Servis Otoparkında Yangın: Alev Alev...
Kocaeli'de Isuzu servisinin otoparkında çıkan yangın sebebiyle minibüs ve otobüsler alevlere teslim oldu....

Haberi Oku