GÜNDEM:
HERKES ADAY OLAMAYACAK !

15 Ekim 2016 Cumartesi 12:07

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı basın açıklamasında kurultay çağrısı yapanları ve destekleyenleri kast ederek, kongre sürecinde isteyen herkesin aday olamayacağını söyledi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek kongre takvimi ve ihraç süreci ile ilgili görüşen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün bu izlenimlerini aktardı.

“BİZİM HAFIZAMIZ KUVVETLİ”

Aydın Ünlü, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

-“MHP Kocaeli İl Başkanı olarak MHP Genel Merkezimizi ziyaret ettik. MHP Kocaeli Teşkilatları’nın kongre takvimi ilçe kongrelerinin muhtemelen Nisan ayında, il kongresinin ise Haziran ayı içinde olması prensipte görüşüldü. Disiplin soruşturmasına giren arkadaşlarla ilgili toplantılar devam ediyor. Kurul hak edilen kararı verecektir. 9 Ekim MHP Genelgesi’ne istinaden İl Başkanı olarak aday olmayı düşünüyorum. Mevcut başkanlarla kongreye gitme düşüncesindeyiz. Aday olmak isteyen arkadaşlarımız kamuoyunda bir dizi açıklamalarda bulunacaktır. MHP’nin kırmızı çizgileriyle belirttiği, olağanüstü kongre süreci isteyen, Genel Başkan Bahçeli hakkında istifa etsin gibi MHP kurumsal yapısına zarar verenler bu süreçte aday olamayacaktır. Sosyal medya üzerinden MHP’yi eleştirenlerin aday olması ile ilgili bir süreç yaşanırsa MHP tüzüğü uygular. Bizim hafızamız kuvvetli. Bizler de tüzüğü uygularız. MHP Genel Başkanı görevinin başındayken bir adayın resmini ilçe teşkilatına asanlar, MHP’de aday adayı dahi olamazlar. Herkes aklını başına almalı.”

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku