GÜNDEM:
Hülagü'den İnşaat Mühendisleri'ne ziyaret

09 Mayıs 2023 Salı 10:40


AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Ali Akgün ve yönetimi tarafından karşılanan Hülagü dışında ziyarette Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ve ilçe yöneticileri de yer aldı.


YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sadettin Hülagü, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin arifesinde çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirtirken, İnşaat Mühendislerinin işlerinin ne kadar önemli olduğuna da değindi. Hülagü, “17 Ağustos 1999 Depremi’ni hep birlikte yaşadık. Kısa süre önce de hepimizi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli depremle yüreklerimiz sızladı, binlerce vatandaşımızı kaybettik.


DEVLETİMİZ HER ZAMAN YANLARINDA

Hükümetimiz ve vatandaşlarımız yaraların sarılması için hızlıca adımları attı. TOKİ aracılığı ile yeni konutlar hızlı bir şekilde yapılmaya başlandı, bir kısmı da tamamlandı. Enkazlar kalkıp yeni inşaatlar yükseldikçe deprem bölgesinde umutların güçlendiğine şahit oluyoruz. En önemli konu kentsel dönüşüm. Bu noktada Kocaeli’nde Tahir Başkanımız, Bakanımız Murat Kurum ile birlikte önemli adımlar attı. 


GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

AK Parti hükümeti olarak da bugüne kadar 3,3 milyon konutu kentsel dönüşümle yenilerken, 1,2 milyon konutu da TOKİ ile inşa edildi. Bu ciddi bir rakam. Kocaeli’de de hükümetimizin politikaları ile dönüşüm daha da hızlanacak” ifadelerini kullandı. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Oda Başkanı Ali Akgün de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.





















banner982
Anahtar Kelimeler
Ak PartiKocaeli
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku