GÜNDEM:

28 Haziran 2016 Salı 14:38

Kandıra Karaağaç Köyü'nde iftar programı düzenlendi. Karaağaç Muhtarlığı tarafından düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. Köy meydanındaki etkinliğe civar köylerden, İstanbul'dan ve İzmit'ten çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı iftar yemeği programına CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Asım Akkaya, Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Araştırmacı Gazeteci ve Belgesel Yönetmeni İsmail Kahraman, Kandıra Emniyet Müdürü Ali Çalışkan, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Gödek, İlçe Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı ve çok sayıda siyasi partinin yerel temsilcileri katıldı.

Yemeğin ardından program konukların konuşmalarıyla devam etti. İlk olarak mikrofonu eline alan isim Karaağaç Köyü Muhtarı Mehmet Elmacı idi. Elmacı, davetlileri selamlayarak başladığı konuşmasında, iftar yemeğine katılan, maddi manevi destek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti. Elmacı ayrıca " “Karaağaç, Kocaeli’nin en büyük ve en gelişmiş köylerinden biri. Köyümüz her ne kadar merkeze uzak bir bölge olsa da insanı nerede olursa olsun, nerede yaşarsa yaşasın, birbirlerine hep yakın ve hep el ele" ifadelerini de kullandı.

Elmacı'nın ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Eski Bakan Kazım Dinç Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu, ülkenin de birlik beraberlik içerisinde yaşamasını temenni ettiğini belirtti.

İftar organizasyonu köyün kahvesindeki çay servisiyle devam etti. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kazım Dinç burada halkın sorunlarını dinleyerek onlarla sohbet ettiler.

 (Haber: Esat Öztürk)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MARMARA BÖLGE...
TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ile Kocaeli...

Haberi Oku