GÜNDEM:
Kayseri'deki hain saldırıda 2 askerimizi şehit düştü

19 Aralık 2016 Pazartesi 09:54

Kayseri’de meydana hain saldırı sonucu Kocaeli’den 2 kahraman askerimiz şehit düştü. Daha İstanbul’daki saldırının acısı geçmeden, Kayseri’de Çarşı iznine çıkan askerlerimizi hedef alan hain saldırı sonucu tüm yurtta acı ve öfke hakim olurken, şehit ateşi Kocaeli’ye de düştü. Kayseri'deki terör saldırısında er Raşit Yücel ve Abdulsamet özen şehadete erdi. Şehit Erlerimizin naaşıKocaeli'ye getirilirken, baba Ocaklarında ise hüzün vardı.

ŞEHİT RAŞİT YÜCEL’E SON GÖREV

Şehit Er Yücel'in cenazesini, Cengiz Topel Havalimanı'nda, şehidin annesi Şükran, ablası Derya ve yakınları ile Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, askeri ve mülki erkan karşıladı. Askeri uçaktan tören mangasınca alınan Türk bayrağına sarılı tabut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracına kadar omuzlarda taşındı.  Şehit Yücel'in naaşı, daha sonra Körfez Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şehidin cenazesi, dün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Körfez Şehitliği'nde toprağa verildi.

ACI HABERİ GEBZE’DE ÖĞRENDİ

Acı haberi tekstil işçisi olarak çalıştığı Gebze'deki fabrikada alarak evine gelen anne Şükran Yücel, evin önünde fenalık geçirdi. Fatih Mahallesi Fatih sokakta bulunan evine şehadet haberini Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İzmit Merkez Komutanı Albay Erdem Çakır ve Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın verdi.

ŞEHİT BABASI’NIN İSYANI

Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan bir diğer askerimiz Muhabere Onbaşı Abdülsamet Özen'in naaşı askeri uçakla memleketi Kocaeli'ye getirildi. Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üst Komutanlığında düzenlenen törenin ardından Kocaeli'ye gönderilen Özen'in naaşını karşılamak için şehit ailesi ve yakınları Deniz Hava Ana Üs Komutanlığına geldi.  Uçaktan tören mangasınca alınan Türk bayrağına sarılı şehit Özen'in tabutu, askerler tarafından cenaze nakil aracına kadar omuzlarda taşındı. Şehit babası Hüseyin Fehmi Özen, saat 09.00'dan 14.00'e kadar oğlundan haber beklediklerini ve telefonunun kapalı olduğunu belirterek, acı haberi eve gelen yetkililerin verdiğini söyledi. Oğluyla en son akşam görüştüklerini dile getiren Özen, "Çarşıya çıkacağını söylemişti. Hakkari'den gelmişti, bu ikinci izniydi. Hainler Allah'ından bulsun." diye konuştu.Şehit Özen'in naaşı Körfez ilçesindeki babaevinde helallik alınmasının ardından öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kandıra'nın Süllü Mahallesi'nde toprağa verildi.

AA-Evren Kızıltaş

banner982
Anahtar Kelimeler
KayseriŞehitTerör
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Isuzu Servis Otoparkında Yangın: Alev Alev...
Kocaeli'de Isuzu servisinin otoparkında çıkan yangın sebebiyle minibüs ve otobüsler alevlere teslim oldu....

Haberi Oku