GÜNDEM:
Kitap Okuma Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

28 Şubat 2023 Salı 14:18

 Kocaelinin en iyi ortaokulları arasında yerini alarak, başarıları ile adından sıkça söz ettiren Emlak Konutları Ortaokulu nun 'AİLEMLE OKUYORUM KİTAP OKUMA YARIŞMASI' nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Eğitim öğretim adına yaptığı başarılı çalışmalar ve her sene LGS'de  derece yapan öğrencileri ile Kocaelindeki Ortaokullar arasında adından sıkça söz ettiren Emlak Konutları Ortaokulu yine bir ilki gerçekleştirdi. Velilerin ve öğrencilerin ortak katılımı ile düzenlenen keyifli bir yarışma yaptı. Kitap okumanın önemi ve bu alışkanlığın ailede başlamasını vurgulamak adına 'AİLEMLE OKUYORUM KİTAP OKUMA YARIŞMASI' okulda büyük ilgi topladı. 5. ve 6. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen ödüllü kitap okuma yarışmasında ödüller sahiplerine verildi. Dereceye giren öğrencileri Okul müdürü Harun Özkan odasında ağırlayarak Türkçe öğretmenleri Adem Çorbacı ile birlikte hediyelerini verdi. Katılımın yoğun olduğu yarışmada sınavda 1. olan Asım Eymen Kesim'e penguen kitapevinde  geçerli 500 TL hediye çeki, 2. olan Ayberk Ali Üçüncü adlı öğrenciye okul kantininde geçerli 300 TL çek  ve 3. olan Zümra Naz Sarıçam'a okul kantininde geçerli 200 TL çek verildi . Yarışmada derece yaparak birinci olan öğrenci aynı zamanda gazetemizin kurucusu İsmail Kahraman'ın torunu Asım Eymen Kesim ve annesi Merve Hanım oldu. Kahraman bu mutlu günde torununu yanlız bırakmadı. Dereceye giren öğrencilere İKTAV belgesel yayıncılık kitaplarından ve belgeselinden hediye etti. 
Gebze gazetesi www.gebzegazetesi.com olarak bu örnek projeye imza atan okul müdürünün şahsında tüm okul camiasını ve Türkçe öğretmenlerini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.












banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku