banner1036
GÜNDEM:
KOTO'dan kent esnafına açık davet;

04 Mayıs 2017 Perşembe 14:48

 Kocaeli Ticaret Odası, bu akşam saat 17:00’de (4 Mayıs 2017 Perşembe) İsmetpaşa Stadı’nda oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi açık çağrıda bulunarak, “Saat 16:00’da dükkanı kapatıp, Kocaelispor maçında buluşalım” mesajı verdi.
Kocaeli Ticaret Odası, bu akşam saat 17:00’de (4 Mayıs 2017 Perşembe) İsmetpaşa Stadı’nda oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi açık çağrıda bulunarak, “Saat 16:00’da dükkanı kapatıp, Kocaelispor maçında buluşalım” mesajı verdi 

Kentimizin takımı Kocaelispor’a desteklerini her platformda dile getiren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Baylam, Mehmet Akif Şen, Cafer Kozluca, Meclis Üyeleri; Mehmet Kaya, Uğur Demir, Yaşar Can, Yusuf Erenkaya, Nazan Topdemir Bülbül, Adnan Uçar, İbrahim Atalay, Medet Aydın, komite başkanları ve komite üyelerinden oluşan kalabalık heyet, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’u konuk etti. 

BAŞKAN BULUT: DÜKKANI KAPATIP KOCAELİSPOR MAÇINA… 
Ziyarette konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, bu akşam (4 Mayıs 2017 Perşembe) oynanacak olan Kocaelispor- Ankara Demirspor play-off karşılaşması öncesi yeşil siyahlı takıma Başkan Yavuz nezdinde başarılar diledi. Kentin önemli değerlerinden ve markalarından biri olan Kocaelispor’un geçmişte olduğu gibi bugün de yanında olduklarını ifade etti. Kocaelispor’un daha üst liglerde olmasının kente önemli katkılarda bulunacağını vurgulayan Başkan Bulut, başta Kocaeli’nin tanıtımı ve kent ekonomisinin gelişimi açısından Kocaelispor’un önemli bir marka olduğuna değindi. Başkan Bulut, kent esnafına da tarihi maç öncesi açık davette bulunarak, “Saat 16:00’da dükkanı kapatıp Kocaelispor maçında buluşalım” dedi. 

KOTO MAÇI HEP BİRLİKTE İZLEYECEK 
Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz da yaptığı konuşmasında, Kocaeli Ticaret Odası’nın yönetim ve meclis üyelerinin Kocaelispor sevdalısı olduğunu ifade ederek, “Desteğinizi her zaman yanımızda görmek bize güç veriyor” dedi. Başkan Yavuz, bu akşam Kocaelispor’un İsmetpaşa Stadı’nda son kez müsabaka yapacağını ifade ederek, “Bir anlamda İsmetpaşa Stadı ile vedamız olacak maçta tüm Kocaeli’yi yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Kocaeli Ticaret Odası, oda yönetimi, meclisi ve komiteleriyle birlikte maçı izleyecek. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku