banner1036
GÜNDEM:
KOTO'nun Kitap Fuarı'na özel

10 Mayıs 2017 Çarşamba 10:05

 Kocaeli Ticaret Odası’nın Kitap Fuarı’na özel olarak düzenlediği ‘Alışveriş Senden Kitabın Benden’ kampanyası bu yıl da başladı. KOTO üyesi 300’ü aşkın işyerlerinden 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar hem ekonomiye can verecek hem de kitap indirim kuponu kazanacak 

Kocaeli’yi Anadolu yakasının fuar ve kongre merkezi haline getirme hedefi bulunan Kocaeli Ticaret Odası, bir yandan kente yeni fuarlar kazandırırken, diğer yandan ilimizde yapılan fuar organizasyonlarına da Kocaeli ticaret hayatının daha fazla gelişmesi için destek veriyor. Bu amaçla, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarları için ‘Alışveriş Senden Kitabın Benden’ kampanyası düzenleyen KOTO, Kocaeli tüccarının ve kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya bu yıl da devam ediyor. 

318 İŞYERİ- 34 YAYINEVİ 
Kampanyayla ilgili bilgi veren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan, kampanyanın 1-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak alışverişleri kapsadığını ifade ederek, “Odamız üyesi ve kampanyaya katılan işyerlerinden 100 TL ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlar, fuar süresince kullanılmak üzere 10 TL’lik fırsat kuponu kazanacaklar” ifadelerine yer verdi. Yerel esnafın korunması ve desteklenmesi adına, şubeleşme ile faaliyet yürüten zincir mağazaların kapsam dışı bırakıldığı kampanyada; Kocaeli Vergi Dairelerine vergi ödeyen, KOTO’nun faaliyet bölgesinde ticaret yapan ve kampanyaya katılmak isteyen 318 firma fırsat kuponu vermek ve 34 büyük yayınevi de kuponları kullandırtmakla yetkilendirildi. Kupon vermeye yetkili firmaları vitrinlerinin görünür yerlerine yapıştıracakları görsellerden ve http://koto.org.tr/alisveris-senden-kitabin-benden-kampanyasi-basladi/ bağlantısını tıklayarak takip edebilirsiniz. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku